Kategóriák

45mm-es objektív akció

 

 

Érdekel

Küldés Kilépés

A promócióban való részvétel feltételei:

 1. Az Olympus Czech Group, s.r.o. (Evropská 176/16, 160 41 Praha 6, Csehország - a továbbiakban: “Olympus”) promóciót indít. Mindazok, akik OM-D E-M5 Mark III, E-M10 Mark IV, vagy E-PL10 típusú fényképezőgépet vásárolnak a promóció keretein belül, egy M.Zuiko Digital 45mm 1:1.8 fekete objektívet kapnak ráadásként.
 2. A promóció érvényesíthető minden Olympus OM-D E-M5 Mark III, E-M10 Mark IV, vagy E-PL10 (váz, vagy kit) 2020. november 9 és 2020. december 31 között történő megvásárlása esetén.
 3. Az ingyenes M.Zuiko Digital 45mm 1:1.8 fekete objektívre vonatkozó igénynek 2021. január 15-ig meg kell érkeznie. Az információk ellenőrzése után a ráadás objektív szállításra kerül (melynek átfutási ideje minimum 14 nap). A határidő után beérkező igények teljesítése nem lehetséges. A promóció igénybevételéhez a vásárlás dátumát fel kell tüntetni a vásárlást igazoló számlán.
 4. A promóció csak új termék vásárlása esetén érvényesíthető. Használt, illetve nem Magyarországon megvásárolt termékek nem vesznek részt a promócióban. A portréoptika csak Magyarország területére küldhető ki.
 5. Ez a promóció csak a feltüntetett hivatalos Olympus viszonteladó partnereinknél megvásárolt termékek esetén érvényesíthető. Viszonteladóink: http://teddprobara.hu/index.php/hu/tppAxico Kft. (Olympus Mintabolt)Digitcam Kft.Fotostop Kft.Fotoplus Kft.Media Markt MagyarországTenno Foto Kft.Tripont Foto Video Kft.220volt Magyarország Kft.
 6. A fényképezőgép megvásárlásának regisztrációja és a bónusz optika igénylése csak a következő weboldalon keresztül történhet: www.olympusmintabolt.hu/proregisztracio
 7. Az igényt benyújtó köteles az online igénylőlapon minden szükséges (csillaggal jelölt) mezőt megfelelően kitölteni. A keresztnév és a vezetéknév, valamint a cím megadása szükséges ahhoz, hogy a portré objektív a vásárlóhoz kerüljön.
 8. Az aktív email-cím az igény feldolgozásának aktuális fázisáról történő értesítés küldése, valamint hiányzó, vagy nem megfelelő adat pótlásának kérésével kapcsolatos elérhetőség miatt szükséges. A termék sorozatszám (egyedi szám) megfelelősége az Olympus által ellenőrzésre kerül. Továbbá a promócióban részt vevőnek fel kell töltenie a vásárlásra vonatkozó, érvényes számla teljes, digitalizált másolatát.
 9. Az Olympus jogosult a promócióval kapcsolatban megadott adatok ellenőrzésére és köteles azok adatvédelmi törvényeknek megfelelő, biztonságos kezelésére.
 10. Adatvédelem: a promócióval kapcsolatban megadott adatokat az Olympus és a logisztikai partner (Axico Kft.) csak és kizárólag ezen promócióval kapcsolatban használja fel. Az adatok kezelése szigorúan bizalmas módon történik, nem adható tovább, illetve nem értékesíthető harmadik fél számára. A promóció végétől számított fél év elteltével a minden itt megadott személyes adat törlésre kerül az adatbázisainkból, kivéve, ha a regisztrált máshogy nem rendelkezik - például hírlevélre való feliratkozás.
 11. A promócióra történt jelentkezést követően a résztvevő 36 órán belül egy visszaigazoló üzenetet kap a megadott email-címre, mely jelzi, hogy a bónusz optika igény beérkezett és feldolgozás alatt van.
 12. Az ajándék elküldése az ajándék igénylésének beadásától számítva akár 30 nap elteltével is történhet.
 13. A promóció csak a termék eredeti vásárlója számára áll rendelkezésre - természetes személyenként legfeljebb egy igény benyújtására. Minden vásárló csak egy M.Zuiko Digital 45mm 1:1.8 objektívet kaphat. A promócióban való részvétel egy személy számára csak egy alkalommal lehetséges. A név, cím, illetve szériaszám duplikáció ellenőrzése automatikusan megtörténik.
 14. Az Olympus fenntartja a jogot az igény visszautasítására, amennyiben a termékre az általános forgalmi adó megfizetése nem történt meg.
 15. Az Olympus fenntartja a jogot az igénylés visszautasítására, amennyiben az igény hibásan, vagy a részvételi szabályzatnak nem megfelelően került benyújtásra. Sérült, olvashatatlan számla, illetve hiányosan kitöltött igénybejelentés esetén az igény nem érvényesíthető.
 16. A kereskedő által visszavásárolt termékekre a promóció nem érvényesíthető. Az Olympus fenntartja a jogot annak ellenőrzésére, hogy az egyedi szám (sorozatszám) alapján a termék visszavásárlásra került-e. Amennyiben a termék a grátisz igénylés teljesítése után kerül visszavásárlásra, az Olympus elvárja, hogy a promócióban résztvevő az M.Zuiko Digital 45mm 1:1.8 fekete objektívet visszaküldje – ezt a promócióban résztvevő vállalja.
 17. Az Olympus nem tehető felelőssé, ha az igénylés nem teljesíthető, amennyiben azt vis major, illetve olyan esemény okozza, mely bármely fél hibáján kívül történik.
 18. Az Olympus fenntartja a jogot, hogy bármikor leállítsa a promóciót.
 19. A promócióval kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérjük, küldjön megkeresést a következő email-címre: info@olympusmintabolt.hu vagy érdeklődjön ezen a telefonszámon: +36 1 696-0721
 20. A promócióban szereplő termék és a bónusz csak a meghatározott készlet erejéig érhető el. Az Olympus nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a kereskedő nem tudja a promóciós időszakon belül leszállítani a terméket.
 21. A 6. pontban megadott weboldalon keresztül történő igényléssel a résztvevő beleegyezik az itt szereplő feltételekbe, továbbá kijelenti, hogy elolvasta és megértette az adatvédelmi nyilatkozatot - valamint kijelenti, hogy a megadott információk helyesek és teljesek.
 22. A promóció lebonyolításában logisztikai partnerünk az Olympus Mintabolt (üzemeltető: Axico Informatikai Kft.), mely semmilyen felelőséget nem vállal az promócióval kapcsolatban, kizárólag a logisztikáért felel. A csomag szállítást minden esetben a GLS Hungary végzi. A csomag feladásakor minden esetben Csomagszámot küldünk e-mailben, melyet ezen a honlap címen követhet nyomon: https://gls-group.eu/HU/hu/home (Csomagkövetésre általában a futárszolgálatnak történő átadás után 1-6 órával van lehetőség.)

 

Az akciós árak, a készlet erejéig, valamint december 31-ig érvényesek. A kedvezmények más akcióval nem vonhatók össze!

Igen Nem