Kategóriák

FEDEZD FEL HAZÁNKAT AZ OLYMPUS-SZAL - Börzsöny kincsei fotótúra

Tölts el velünk egy csodás napot fotótúránkon a Börzsöny szívében!
A túra teljes idejére biztosítunk Neked egy Olympus MILC fényképezőgépet és profi objektíveket, neked csak egy SD kártyát kell hoznod, amire fotózol.

"Fedezd fel hazánkat az Olympus-szal” programsorozatunkon ezúttal a Börzsönybe látogatunk el, október 20-án.

A fotótúra teljes díja 14.500.- Ft/ fő
mely tartalmazza az útiköltséget (utazás busszal), belépődíjakat, étkezést (szendvicsek, kávé, üdítő), modellt, profi oktatót.

PROGRAM:

9:00 Találkozó az Olympus iroda előtt (1038 Bp,. Papírgyár u. 58.).
9:00 Kiosztjuk a fényképezőgépeket, objektíveket, majd beszállunk a buszba, majd indulás Kismarosra, onnan tovább erdei vasúttal Királyrétre.

10:30-12:30 Fotókalandozás Királyréten
A Börzsöny kincsei fotótúránk első állomása Királyrét. Odafelé tartva a kisvasúton Varga Csaba Olympus nagykövet oktató rövid eligazítást tart a gépek kezeléséről és beállításáról és már sűrűn kattingatunk is, fotózzuk az előttünk elsuhanó tájat. Az alig fél órás erdei vasutazást követően Megérkezünk Királyrétre. A Börzsöny közepén elterülő hangulatos erdei környezetben rengeteg témát fogunk fotózni. Hangulatos fotókat készítünk az őszi színekbe öltözött fákról, a meghitt tisztásról és megannyi természet adta fotótémáról, kihasználva az Olympus professzionális tele és nagy látószögű objektívjei által nyújtott lehetőségeket. Királyrétről a Bajdázó tó felé vesszük az irányt, ahol csodás fotókat készítünk a tó körül. Ha ügyesek vagyunk, profi teleobjektívjeinkkel lencsevégre kaphatunk egy-két mocsári teknőst, kecskebékát, vízi siklót vagy vadkacsát is. Akik pedig a természetfotózás mellett szeretnének a portréfotózásba is belekóstolni, a tónál lehetőség lesz csinos modellünkről porté fotókat is készíteni. A fotótúra végén kisvasúttal visszaindulunk Kismarosra, ahonnan visszaülve a buszba, a Nógrádi vár felé vesszük az irányt.

13:30 - 15:00 Tájfotózás a Nógrádi várban
A Nógrádi vár felé tartva a buszban elfogyasztjuk az Olymus által biztosított finom szendvicseinket, majd megérkezve, rövid séta után bevesszük a várat. Itt számos lehetőségünk lesz arra, hogy a profi vázainkkal és objektívjeinkkel csodás tájképeket készítsünk a várról és környékéről és nagy látószögű objektívünkkel megörökítsük az elénk táruló Börzsöny lenyűgöző panorámáját.

15:30-17:30 Vadfotózás a a Nógrádi Vadasparkban
A vár után a Nógrádi Vadaspark a következő állomásunk. A parkban délutáni vadlesen veszünk részt, mely során lehetőségünk lesz profi objektívjeinkkel lencsevégre kapni természetes élőhelyükön a fenséges gímszarvasokat, dámvadakat, muflonokat, vaddisznókat. A 110 hektáros parkba pont vadetetésre érkezünk, így közelről, fedett magaslesről tudjuk majd az állatokat fotózni. A program végén busszal indulunk vissza Budapestre.

18:30 körül érkezünk vissza az Olympus irodájához.

Regisztrációs ŰRLAP


Igen Nem