Kategóriák

Manfrotto Befree Advanced Alumínium Travel Tripod lever, gömbfej, fekete (MKBFRLA4BK-BH)

Manfrotto Befree Advanced Alumínium Travel Tripod lever, gömbfej, fekete (MKBFRLA4BK-BH)
-34%
Manfrotto Befree Advanced Alumínium Travel Tripod lever, gömbfej, fekete (MKBFRLA4BK-BH) Manfrotto Befree Advanced Alumínium Travel Tripod lever, gömbfej, fekete (MKBFRLA4BK-BH) Manfrotto Befree Advanced Alumínium Travel Tripod lever, gömbfej, fekete (MKBFRLA4BK-BH)
Manfrotto
Kedvezményes ár!
99 900 Ft
65 900 Ft
(51 890 Ft +27% ÁFA)
Érvényes: 2024-07-01 00:00:00-ig
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 012
Gyártó: Manfrotto
Gyártói cikkszám: MKBFRLA4BK-BH
Garancia: 24 hónap

  • Szállítási méret: 400 mm
  • Lábak dőlésszöge: 22°, 54°, 89°
  • Lábszekciók száma: 4 db
  • Maximális magasság: 1510 mm
  • Csatlakozás: 1/4" menet
  • Terhelhetőség: 8 kg
  • Tömeg: 1,59 kg

Leírás

A Manfrotto Befree Advanced Lever alumínium utazó állvány és gömbfej kit ideális megoldás a komoly hobbifotósok számára, akik mindenkor maximális teljesítményt és stabilitást várnak el - utazás közben is. 

A Manfrotto Befree Advanced kézre álló, ergonomikus kialakítása intuitív használatot tesz lehetővé, gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk felszerelésünket, így a fókusz továbbra is a témán és a készülő fotón lehet.

A Befree Advancedhez egy új spidert fejlesztettek ki, amely tökéletes stabilitást biztosít minden típusú terepen és mindig szilárdan tartja a kamerát.

Ez a modell egy új, a Manfrotto által kifejlesztett úgynevezett ''QPL TRAVEL'' zárrendszerrel rendelkezik. Ez a lábzár a Manfrotto professzionális állványainál, a 055 és 190 kollekcióknál használt Quick Power Lock lábzár rendszer könnyebb, utazáshoz tervezett verziója. Az új on-off mechanizmus könnyűvé és biztonságossá teszi a beállítást, teljes stabilitást biztosítva akkor is, amikor a tripod teljesen nyitva van. 

Az ergonomikus lábszög-választó a jobb és a balkezes fotósok számára is használható, lehetővé téve mindenkinek, hogy intuitív módon változtassa meg a felvételkészítési perspektívákat, és megtalálja a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy elterelné az állítgatás a figyelmét a felvételről. A Befree Advanced lábai függetlenül három különböző szögben rögzíthetőek, így teljes rugalmasságot ad a kompozícióban és teret enged a kreatív ötleteknek. 

A felső spider Easly Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális 190 és 055 állványai. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreativitást adjanak a képeiknek. Az easy link csatlakozóra fényformálók, derítőlapok, lámpák vagy egyéb kiegészítők is rögzíthetőek, így az állvány egy mozgó stúdióvá alakítható. Ha az outdoor felvételeket szeretnénk kreatívabbá tenni derítőlappal, extra fényforrással,a Befree Advanced állvánnyal könnyedén megtehetjük. 

Az állvány kitet a Manfrotto 494 alumínium gömbfejével szerelték fel, egy kicsi, de erőteljes és intuitív fejjel, amely lehetővé teszi a kamera gyors és pontos mozgását. A 494 center gömbfej három független zárral rendelkezik: az első a gömb zárására szolgáló főgomb. A második egy integrált súrlódásszabályozó gomb, amely beállítja a gömb mozgatásának feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott lesz a fotózás alatt és könnyedén pozicionálhatjuk a kameránkat. A harmadik egy független panoráma-gomb, amely fixen tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthet a segítségével.

A fej cserelapja tökéletesen kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványos cseretalpaival: Manfrotto RC2 és Arca-swiss típussal. A fényképezőgéphez rögzített cserelap segítségével a kameránk szerelés nélkül gyorsan és könnyedén használható minden Manfrotto fejjel és minden más márka állványfejével, mely Arca-típust használ. 

A Befree Advanced a legjobb utazó állvány a szenvedélyes fotósok számára, akik maximális teljesítményt akarnak, még akkor is, ha utaznak. Ez a könnyű úti állvány a hordozhatóság, a szilárdság, az egyszerű beállítás és működés optimális kombinációja. A Befree Advanced Travel Tripod Lever fekete színben kapható.


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem