Kategóriák

Manfrotto Bumblebee-220 PL, Backpack

Manfrotto Bumblebee-220 PL, Backpack
Manfrotto
75 900 Ft
(59 764 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 290
Gyártó: Manfrotto
Garancia: 24 hónap
Kategória: Deréktáska

  • Multi-funkciós professzionális hátizsák

Leírás

MB PL-B-220 Manfrotto Pro Light Bumblebee-220 PL hátizsák

A Pro Light Bumblebee-220 fotós hátizsák egy multi-funkciós professzionális hátizsák, amit arra terveztek, hogy optimális legyen viselni, rengeteg fotós felszerelés férjen el benne, és egy professzonális fotós munka során felmerülő akár legapróbb igényeire is választ adjon. A hátizsák nagyon könnyű de közben mégis kiemelten védi a benne rejlő eszközöket.


 

A Pro-light kollekcióról:
Olyan fotográfusoknak és videósoknak tervezett professzionális táskák, akik külső helyszíneken dolgoznak. Az új Pro Light kollekció extrém könnyű kivitelben készült el, ugyanakkor maximális védelmet biztosít a benne tárolt eszközöknek.
Extrém könnyű: A Pro Light táskák a legújabb innovatív anyagokat használják, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat
tervezzék meg, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva, bármi legyen is a feladat.
CPS - Kamera védelmi rendszer: Minden PRO LIGHT táska az innovatív CPS kamera védelmi rendszertől válik extra biztonságossá, mindennek a védelem áll a középpontjában.

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely
biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia"
A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://
warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.

Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem