Kategóriák

Manfrotto MultiPro-120 PL, Backpack

Manfrotto MultiPro-120 PL, Backpack
Manfrotto
59 900 Ft
(47 165 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 219
Gyártó: Manfrotto
Garancia: 24 hónap
Kategória: Deréktáska

  • Professzionális, sokfunkciós, szuper-kompakt hátizsák
  • Méretek: 44 cm, 33 cm, 27 cm

Leírás

MB PL-MTP-120 Manfrotto Pro Multi Pro 120 PL hátizsák

A Pro Light Multipro-120 PL hátizsák a fotográfusok álom-hátizsákja, amelyet többféle módon használhat a legjobb teljesítményért. Ezzel a professzionális, sokfunkciós, szuper-kompakt hátizsákkal választhat: hagyományosan elölről szeretne hozzáférni a felszereléshez, vagy alternatív módon oldalról, vagy a felső gyorsan nyitható rekeszben tartja a gépet. A zsebek okos tervezésének köszönhetően minden személyes vagy fotós tárgynak van helye, a nagy oldalsó zsebekben pedig könnyen elérhető az extra objektív vagy a vaku. A hátsó rész kibővíthető, így még több személyes tárgy helyezhető itt el.


 

A Pro-light kollekcióról:
Olyan fotográfusoknak és videósoknak tervezett professzionális táskák, akik külső helyszíneken dolgoznak. Az új Pro Light kollekció extrém könnyű kivitelben készült el, ugyanakkor maximális védelmet biztosít a benne tárolt eszközöknek.
Extrém könnyű: A Pro Light táskák a legújabb innovatív anyagokat használják, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat tervezzék meg, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva, bármi legyen is a feladat.
CPS - Kamera védelmi rendszer: Minden PRO LIGHT táska az innovatív CPS kamera védelmi rendszertől válik extra
biztonságossá, mindennek a védelem áll a középpontjában.

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely
biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia"
A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://
warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.

Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem