Kategóriák

Manfrotto Sling 50

Manfrotto Sling 50
Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50 Manfrotto Sling 50
Manfrotto
28 900 Ft
(22 756 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 87
Gyártó: Manfrotto
Garancia: 24 hónap

Leírás

MB MP-S50BB Manfrotto Sling Bag 50

A Sling Bag 50 egy professzionális sling táska, amiben pro fényképezőgép 70-200 optikával, 2-3 extra optika, tablet, állvány
és egyéb felszerelés fér el. A hátizsák egyetlen mozdulattal előre fordítható, ahol az elől lévő zsebből gyorsan, könnyen és
biztonságosan előveheti gépét ha szüksége van rá. Profi felhasználók igényeire tervezett táska extra belső védelemmel (CPS) és többrétegű külső ellenálló anyagszerkezettel.


A Manfrotto Professional táskákról:
A Manfrotto Professional táska az új megbízható asszisztense. A Professional táskák a kemény táskák biztonságát nyújtják a puha táskák kényelmével és stílusával kombinálva. A táskákat arra tervezték, hogy a profi fotósok igényeit kielégítse, munkaállomásként szolgáljanak amikor a fotós dolgozik, és közben maximálisan megvédjék az értékeit, a felszerelését.
A táskák designja olyan minimalista és stílusos, ahogy azt a Manfrottotól elvárjuk. A zsebek elhelyezése, a zippzárok, csatok, a méretek a profi fotográfusok igenyihez lettek kialakítva. A kopásálló, karcmentes anyagok a könnyen használható túlméretezett zippzárokkal és a tartós fém rögzítőkkel mind a hosszú távú minőséget szolgálják.

A maximális védelmet biztosító Manfrotto technológiák a Professional táskákban:
Camera Protection System (Kamera Védelmi Rendszer):A fotóstáska közepe a legsérülékenyebb pontja. A Manfrotto CPS
vastag, ütés elnyelő elosztók rendszerét jelenti a táska belsejében, amik kipárnázzák a a gépet a táska szívében.
Exo-Tough Konstrukció (Külső Védelem): A Professional táskák külső felülete kemény, többrétegű konstrukció, ami felfogja az elsődleges éles ütéseket. Elosztja a teljes felületen, így lecsökkenti az erőt, ami elérné a táska közepét.

A Pro-light kollekcióról:
Olyan fotográfusoknak és videósoknak tervezett professzionális táskák, akik külső helyszíneken dolgoznak. Az új Pro Light kollekció extrém könnyű kivitelben készült el, ugyanakkor maximális védelmet biztosít a benne tárolt eszközöknek.
Extrém könnyű: A Pro Light táskák a legújabb innovatív anyagokat használják, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat tervezzék meg, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva, bármi legyen is a feladat.
CPS - Kamera védelmi rendszer: Minden PRO LIGHT táska az innovatív CPS kamera védelmi rendszertől válik extra
biztonságossá, mindennek a védelem áll a középpontjában.

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely
biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia"
A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://
warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.

Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem