Kategóriák

Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska

Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska
Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska
Olympus
119 990 Ft
(94 480 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 158
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V613013BW000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Váll/oldaltáska

Kicsi mégis tágas
Két textil tokkal bővíthető
Az elülső fedelet egy valódi objektív foglalat díszíti

Leírás

CBG-10 rendszer fényképezőgép táska


Ez az egyedi tervezésű fényképezőgép táska tökéletes kiegészítője az Olympus OM-D E-M1 fényképezőgépnek. Az elegáns és kompakt táska pontosan tükrözi az E-M1 kompakt méreteit.
A kompakt külső tágas belsőt takar. Az E-M1 a HLD-7 akkumulátortartó markolattal együtt is kényelmesen elfér benne, mely számára az extrán bélelt, kivehető belső térelválasztó nyújt biztonságos védelmet. A CBG-10 táska számos kényelmi funkcióval támogatja a fotósokat. A hozzá tartozó kiegészítő táska kívülről bármelyik oldalra felrögzíthető, így tovább bővíthető a tárolókapacitás. A külön megvásárolható CS-42SE fényképezőgéptok illik a táska stílusához, és szintén hozzárögzíthető a CBG-10 táskához, így egy teljes rendszertáskát is összeállíthatunk. Az elülső húzózáras zsebben pl. védősapkát, memóriakártyát, pénzt, tollat és hasonló, kismérető tárgyakat tárolhatunk. A két külső zseb tökéletesen alkalmas egyéb tárgyak, pl. üdítős flakon vagy összecsukható esernyő tárolására. Amennyiben tábla PC-nket is szeretnénk magunkkal vinni, ennek sincs akadálya, hiszen erre a célra külön zseb kínál biztonságos védelmet. Ennél még többet is tartogat ez a táska: a táska az integrált derékszíj segítségével is rögzíthető, a hátsó zsebben esőhuzat kapott helyet, míg a hátsó oldalon található pánt segítségével a táskát biztonságosan hozzárögzíthetjük kézitáskához is, a táska maga ellenálló poliészterből készült, állítható vállpánttal, de sok egyéb extrát is tartogat. Végül, de nem utolsósorban, a táska elülső fedelén található patent díszítőelemeként egy eredeti, NégyHarmad szabványos objektív foglalat kapott helyet.
Méretek: Hossz 36cm, Magasság 22cm, Szélesség 19cm


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem