Kategóriák

Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT

Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT
Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT Olympus DM-720 diktafon - Meet & Record KIT
Olympus
99 990 Ft
(78 732 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 015
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V414111SE030
Garancia: 36 hónap
Kategória: Sztereo

Hatékony Voice Playback funkció
Tökéletes használhatóság és megbízhatóság
TRESMIC mikrofonrendszer

Leírás

Csatolmányok


 

DM-720 diktafon - Meet & Record Small KIT


Hatékony beszédhang megjelenítést kínáló Voice Playback funkció
A Voice Playback funkció használatával a nem a beszédhanghoz tartozó hangrészek nem kerülnek lejátszásra. Ezzel a funkcióval egy megbeszélés átírását tehetjük akár percekkel gyorsabbá. Például: ha a felvett hanganyag 70%-a tartalmaz beszédhangot, az egy órás felvételt 40 perc alatt meghallgathatjuk. Ha befejezte a hangrögzítést, használja a Voice Playback funkciót az átírás hatékonyabbá tételéhez.

Övcsíptető és állvány minden helyzetre
A hangrögzítő egy kézre álló, állványként is használható övcsíptetővel rendelkezik, mely a hátlaphoz illeszthető. Az övcsíptető által akár zsebbe, vagy a jegyzetfüzetre rögzíthetjük, illetve állványként használva a hangrögzítőt mindig pontosan a hangforrás irányába állíthatjuk - ezzel a zajok helyett még tisztább hangok felvétele lehetséges.

Tiszta hangok. A magasaktól a mélyekig
A high-end OLYMPUS hangrögzítők egyik különlegessége a fejlett TRESMIC 3 mikrofon rendszer – melynek köszönhetően a lehető legpontosabb sztereó hangfelvétel rögzítése lehetséges. A rendszer két irányított mikrofonja a kiváló minőségű sztereó hang felvételében, míg a harmadik, többirányú mikrofon a mély hangok rögzítésében segít. Az érzékelt frekvenciatartomány így 20Hz–20kHz, miközben természetes sztereó hang felvételét érhetjük el.

Egyszerű csatlakozás és adatmentés
Adatmentés kényelmesen, a beépített USB csatlakozó segítségével: egyszerűen csak csatlakoztassa a hangrögzítőt a számítógéphez és a hangfelvételek máris külső meghajtóra menthetők. Sőt, a rögzítőt a csatlakozó által bármikor pendrive-ként is használhatjuk.

Az üzletvitel intelligens segítője
Elegáns ezüst kivitel, egyszerű kezelhetőséget biztosító megjelenítő felület és a TRESMIC rendszernek köszönhető kiváló hangminőség teszi a DM-720 hangrögzítőt tökéletes segítővé az üzletvitel mindenféle területén és mindenféle igényeinek megfelelően.

 
A csomag tartalma:
  • DM-720 diktafon
  • 1db ME-33 határfelületi mikrofon
  • 1db BR404 Ni-MH akkumulátor
  • Állványcsipesz
  • Használati útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem