Kategóriák

Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete

Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete
Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete Olympus E-M10III váz + EZ-M1442EZ fekete/fekete
Olympus
219 990 Ft
(173 220 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 686
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: OM-D

Pixelszám: 16,1 millió
Érzékelő: 4/3'' Live MOS
Váz: Fém váz
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 5 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Képprocesszor: TruePic VIII
WiFi: Van

Leírás

 


E-M10 Mark III Pancake KIT (fekete/fekete)


ELMOSÓDÁSMENTES KÉPEK ÉS VIDEÓK
Tapasztalja meg az E-M10 Mark III tiszta és elmosódásmentes képeinek és a kézből rögzítve is tűéles filmfelvételeinek szépségét. Ezt az 5 tengelyes képstabilizátor-rendszer teszi lehetővé az Ön számára.

A legjobb látószögek
Ne csupán egy látószögből rögzítse a tökéletes témát. A felvételt bármilyen trükkös szögből könnyedén elkészítheti a dönthető érintőképernyős LCD-kijelzővel, amelynek segítségével a felvételek megtekintése mellett kreatívan vezérelheti is a készülékét.

Megfelelő megvilágítás
Bárhol van, mindig útra kész: a beépített vaku kiegészítő fényforrást biztosít az Ön számára a kevés fényű, illetve sötét felvételkészítési feltételek esetén. Csak állítsa át a kapcsolót, és a vaku automatikusan előugrik.

Tökéletes látószög
Az elektronikus keresővel mindig gyorsan megtalálhatja a legmegfelelőbb témát. Az automatikus fényerő-beállítás és a teljesen kreatív vezérlés pedig biztosítja, hogy a felvételei kiválóak legyenek.

A kényelmes érintés
Trükkös helyzetekben felvételeket készítve néha egyszerűbb az érintőkijelző használata. Az érintéssel vezérelhető Touch AF kioldó használatakor csak válassza ki az élességállítás helyét a kijelzőn, majd érintse meg újra a tökéletes kép elkészítéséhez.

A kompakt társ
Csak helyezze vállára az E-M10 Mark III pántját, és bárhová magával viheti. A fényképezőgép belesimul a tenyerébe és annyira kis tömegű, hogy szinte el fogja felejteni, hogy egy fényképezőgép van Önnél.

 
A csomag tartalma:
  • E-M10 Mark III váz (fekete)
  • M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake (fekete)
  • BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
  • BCS‑5 akkumulátortöltő
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  • USB kábel
  • Kezelési útmutató
  • Jótállási jegy

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem