Kategóriák

Olympus E-M1X váz fekete

Olympus E-M1X váz fekete
Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete Olympus E-M1X váz fekete
699 990 Ft
(551 173 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 7 279
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V207080BE000
Garancia: 36 hónap
Kategória: OM-D

Pixelszám: 20,4 millió
Érzékelő: 4/3'' Live MOS
Váz: Magnéziumötvözet váz
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 5 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Képprocesszor: 2x TruePic VIII
WiFi: Van
Bluetooth: Van

Leírás

Videók

 

 

E-M1X váz (fekete)


Miért az E-M1X?
Professzionális igényekre tervezve
Az igazi profik igényeinek tökéletes kiszolgálására ideális E-M1X azt az abszolút magabiztosságot kínálja, amire minden fotós vágyik - a jobb vezérelhetőség, ergonómia és a felvételkészítés közben élvezhető stabilitás által. Az innovatív technológia és a funkciók fejlett rendszerének tervezési irányelve: még magasabb szint elérése.

Integrált portrémarkolat
A "mindent egyben" elvet követve az E-M1X integrált függőleges markolatot is kapott. Mivel a kivitel azonos a függőleges és vízszintes tartást biztosító markolatokon, a fotós ugyanazokkal az intuitív mozdulatokkal dolgozhat látkép és portréfotózás során is. A két akkumulátor-egység ideális megoldást jelenthet hosszabb fotós feladatok kivitelezéséhez.

A világ legjobb képstabilizátora
Az Olympus mérnökei a képstabilizátor áttervezésével léptek egy nagyot előre - ennek eredménye az új giroszkóp szenzor, mely az E-M1X által támasztott igények kiszolgálására hivatott és korábban, más fényképezőgépekkel nem elérhető eredményességet biztosít. A kifinomult technológia akár 7,5 zársebesség-lépésnek megfelelő kompenzációt kínál, mely az állvány használatát szükségtelenné teszi - tehát teljesen szabadkézből történő használatot garantál.

A világ legjobb időjárásálló váza
Az OM-D fényképezőgépeknél híressé vált, időjárásállóságot garantáló tömítésrendszernek köszönhetően az E-M1X modellt használó profi fotósok mindenféle témát lencsevégre kaphatnak anélkül, hogy az esőtől, hótól, vagy akár a portól kellene tartaniuk. A tömítésrendszerbe tartozik a memóriakártya-foglalat, valamint a távkioldó kábel, a mikrofon és a fejhallgató csatlakozóinak védőburkolata is.

Könnyedén kitapintható gombok és kifinomult ergonómia
A kezelőgombok és vezérlőtárcsák egyedi, speciális kialakítása, magassága és sajátosságai által könnyedén megtalálhatjuk a nekünk megfelelőt úgy, hogy közben tökéletesen a felvételre koncentrálhatunk a képet a keresőn keresztül nézve. A gombok elhelyezése és a kezelhetőség egyaránt kifinomult tervezés és a kiváló ergonómia eredménye - így a gép kezelése hosszú idő után is rendkívül kényelmes, magától értetődő.

Az élvonal: Supersonic Wave Filter (SSWF) rendszer
A kategória legjobbja most még jobb. Az áttervezett SSWF még hatékonyabb védelmet kínál az objektívcserék során bekerülő porszemek hatása ellen. A rendszer használatával a por és a szemcsék gépre és a felvételre gyakorolt káros hatásainak kockázata minimálisra csökken.

Hosszú zár élettartam
A szigorú és átfogó tesztelési folyamat megmutatta, hogy az E-M1X redőnyzár a csúcskategóriát meghatározó 400,000 expozíciót biztosít.

Két memóriakártya-foglalat
A két UHS-II foglalat által biztosítható egy második memóriakártya használata is - például, ha az első kártyánk megtelik. A profi fotósok számára rendkívül fontos lehet a két kártyára történő együttes mentés lehetősége is, amivel garantálható, hogy egy fotó sem vész el a memóriakártya hibája, vagy nem megfelelő kezelése miatt.

USB töltés
Az E-M1X az első Olympus fényképezőgép, mely akár 100 Watt teljesítményű töltést is támogat USB-n keresztül. Ennek köszönhetően függetleníthetjük magunkat a hálózati töltéstől és powerbank segítségével is feltölthetjük az akkumulátorokat. A kettős akkumulátor-támogatással a gép mindkét akkumulátorát egyszerre, mindössze akár két óra alatt teljesen feltölthetjük.

Hosszú akkumulátor üzemidő
A két akkumulátornak köszönhetően akár 2580 felvételt is készíthetünk újratöltés nélkül - ez pedig ideális megoldást jelenthet a hosszú fotózásokon és a távkioldó használatát igénylő feladatok megoldásában.

Szabadság, kompromisszumok nélkül
A teendők elvihetnek akár egy vadvilág-túrára, egy sporteseményre, vagy a stúdióba - az E-M1X professzionális funkciói és jellemzői minden fotós feladathoz tökéletes segítséget nyújtanak – bárhol és bármikor.

Pontosság és tökéletesre szabott funkciók
Az OM-D autofókusz (AF) rendszer teljes áttervezésre került az E-M1X fejlesztése során. A különféle témáknál megjelenő újabb fókuszpontoktól az eltérő élességállítás-algoritmus használatáig az AF rendszer mindenben segíti a fotóst - így a kép komponálása teljes összpontosítás mellett történhet.

Mert az élet nem csak állóképekből áll
A professzionális minőségű fotók mellett az E-M1X a videokészítés mestere is. Funkciói és jellemzői között mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet a pillanatok történésként való megörökítéséhez.

A csomag tartalma:
  • E-M1X váz (fekete)
  • 2db BCH‑1 Akkumulátortöltő
  • 2db BLH‑1 Lítium-ion akkumulátor
  • Vállpánt
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  • CP‑1 Kábelvédő
  • CC‑1 Kábelrögzítő
  • CB‑USB11 USB kábel
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem