Kategóriák

Olympus E-PL9 Pancake Zoom Kit fehér (E-PL9 váz, fehér + EZ-M1442EZ objektív ezüst)

Olympus E-PL9 Pancake Zoom Kit fehér (E-PL9 váz, fehér + EZ-M1442EZ objektív ezüst)
Olympus E-PL9 Pancake Zoom Kit fehér (E-PL9 váz, fehér + EZ-M1442EZ objektív ezüst) Olympus E-PL9 Pancake Zoom Kit fehér (E-PL9 váz, fehér + EZ-M1442EZ objektív ezüst) Olympus E-PL9 Pancake Zoom Kit fehér (E-PL9 váz, fehér + EZ-M1442EZ objektív ezüst)
219 990 Ft
(173 220 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 944
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap

Pixelszám: 16,1 millió
Érzékelő: 4/3'' Live MOS
Váz: Fém
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 3 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Képprocesszor: TruePic VII
WiFi: Van
Bluetooth: Van

Leírás

 


E-PL9 Pancake Zoom Kit (fehér/ezüst)


A pillanatkép nem elég. Készíts igazi fotókat!
Szebb fotók probléma nélkül - és egy lenyűgözően szép fényképezőgép. Emeld a fotózás élményét egy teljesen új szintre az Olympus PEN E-PL9 fényképezőgéppel és oszd meg kedvenc fotóidat könnyedén a beépített WiFi-nek és a problémamentes okostelefon-csatlakoztathatóságnak köszönhetően. És most te jössz: ne pillanatképeket készíts. Készíts fotókat!

Kreativitás - szabadon
Azt mondták, kreatív vagyok és kell nekem egy olyan fényképezőgép, amivel kifejezhetem az érzéseimet. Imádom az E-PL9 intuitivitását, mely a magabiztos fejlődés lehetőségét adja nekem. Az automata üzemmód tökéletes volt a kezdéshez, hiszen a gép kifejezetten okos - de már az érintőkijelzőn keresztül használom a számtalan kreatív funkciót. Nagyméretű nyomtatásokat is készíthetek a képeimről, mivel a minőség az ehhez szükséges - korábban csak nagydarab gépekkel elérhető - szintet is bőven meglépi.

Tökéletes harmónia
Nem számít, mennyire szép egy outfit - ha nem érzed magad jól benne, az nem neked való. Ugyanez érvényes a fényképezőgépekre is! Szemügyre véve a részleteket felfedeztem, hogy a bőr tapintású anyagok micsoda harmóniában illeszkednek a gép stílusához - így letisztult, kifinomult megjelenésben gyönyörködhetünk. A letisztultság később tovább folytatódik: a kijelzőt megérintve magától értetődő egyszerűséggel fókuszálhatunk - vagy akár el is készíthetjük a képet. A minden funkciójával kézre álló E-PL9 ráadásul a kedvenc színeimben választható.

Express Yourself
Szeretem, hogy többet tudhatok meg arról, mi is kell egy igazán jó képhez - ebben segít az E-PL9. Ami egyébként a menürendszerbe van zárva, az AP móddal most mindössze egy érintésre van - például az álom éjszakai felvételekhez szükséges beállítások. A különféle objektívek segítenek igazán kiemelkedőt alkotni. A portréim most olyan profi háttér-életlenítéssel készülnek, ami a telefonommal készült képekhez képest sokkal autentikusabb - külön köszönet a 45mm F1.8 objektívnek. Sőt! "Hogyan csináljuk" videókat érhetünk el az OI.Share App-pel!

Oszd meg az életed pillanatait
Ha egy nagyszerű fotót sikerül készítenem, mindig késztetést érzek, hogy azonnal megosszam. Ez minden eddiginél egyszerűbb az E-PL9 és az okostelefonom közötti WiFi kapcsolatnak köszönhetően. Sőt, még akkor is le tudom szedni a felvételeimet a fényképezőgépről, ha az éppen a hátizsákomban van - és már posztolhatom is az ingyenes alkalmazás segítségével. Az elképesztő képminőség ráadásul nagyban segítette a blogom és az Instagram oldalam népszerűségének növekedését!

A vaku a barátod!
A vakuknak jellemzően kifejezetten rossz hírük van - pedig akár igen hasznos segítséget is kaphatunk tőlük kihívást jelentő fényviszonyok esetén. Az ablaknál szeretnél valakit lefotózni - ellenfényben? Használd a derítő vakut, így az arc kontúrjai is szépen megjelennek a képen. Vaku használatával olyan esetekben is megörökíthetjük a pillanatot, amikor a környezet túl sötét nagyobb zársebesség használatához - vagy szeretnénk kiemelni a témát a sötét háttérből. Az E-PL9 segít a vakuerősség pontos beállításában, így mindig a megfelelő eredményt kaphatjuk.

 
A csomag tartalma:
  • E‑PL9 váz (fehér)
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake objektív (ezüst)
  • BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
  • BCS‑5 akkumulátortöltő
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  • Vállpánt
  • CB‑USB12 USB kábel
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem