Kategóriák

Olympus FL-700WR vaku, vezeték nélküli – rádióhullám-vezérelt

Olympus FL-700WR vaku, vezeték nélküli – rádióhullám-vezérelt
Olympus FL-700WR vaku, vezeték nélküli – rádióhullám-vezérelt Olympus FL-700WR vaku, vezeték nélküli – rádióhullám-vezérelt Olympus FL-700WR vaku, vezeték nélküli – rádióhullám-vezérelt
104 990 Ft
(82 669 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 160
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V326180BW000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Vaku és tartozék

Intenzív vaku (42 kulcsszám)
Por/csepp/fagyálló váz
Rádiójelvezérelt felvételkészítés elérhető

Leírás

 


FL‑700WR RF vaku


A nagyteljesítményű vaku por‑, csepp‑ és (‑10°C‑ig) fagyálló, ugyanakkor kisméretű és könnyű kivitellel büszkélkedhet. Az OM‑D sorozat időjárásálló modelljeivel, valamint a szintén időjárásálló M.Zuiko PRO objektívekkel együtt használva nem kell többet aggódnunk, ha zord körülmények között fotózunk.
A nagy intenzitású, 42 kulcsszámmal jellemezhető vaku használata remekül kiegészíti a fényképezőgép képprocesszora (TruePic) és a TTL szinkron technológia által kínált előnyöket, ezzel bármilyen fotós munka során megfelelő fényeket teremthetünk. Mivel a vaku vezeték nélküli vezérlés lehetőségével rendelkezik, használhatjuk nagy intenzitású többvakus rendszerben, vezeték nélküli vezérléssel, akár 30m távolságból is. Három vakucsoportot, illetve korlátlan számú vakuegységet kezelhetünk így ‑ a csoportok különálló használata, a vaku késleltetés és más beállítások is megadhatók. Kiváló sokoldalú használatot garantál a master/slave vakuvezérlés lehetősége ‑ ha a vakut a gép vakupapucsához csatlakoztatjuk, a vezérlő funkcióval master vakuként használhatjuk.
Természetesen az egyedülálló Olympus High Res Shot, a Focus Stacking és a Focus Bracketing funkciók is együtt használhatók a vakuval ‑ és az eddigieknél rövidebb idő alatt állunk készen az újabb fotóra! Az FL‑700WR LED fénnyel rendelkezik a videofelvételek támogatására, mely különösen hatékony az OM‑D Movies rögzítésekor, gyenge fények, illetve erős háttérfények esetén.

 

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem