Kategóriák

Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku

Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku
Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku
Olympus
159 990 Ft
(125 976 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 5 259
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V326170BW000
Garancia: 36 hónap
Kategória: Vaku és tartozék

Nagy intenzitású vaku (legfeljebb 58-as kulcsszám)
Támogatja a sorozatfelvétel funkciót
Kompakt, könnyű és időjárásálló

Leírás

Csatolmányok


 

FL-900R vezeték nélküli vaku


Ez a nagy teljesítményű vaku csepp‑, por‑ és fagyálló (–10 °C‑ig) kivitelben, kompakt és kis súlyú borítással készül. Az OM‑D sorozatú, időjárásálló fényképezőgépekkel és az M.ZUIKO PRO objektívvel együtt használva még mostoha időben sem kell aggódnia a felvételkészítést illetően.
A vállalat egyik vezető termékeként ismert vaku legnagyobb vezérszáma 58. A fényképezőgép beépített TruePic képfeldolgozó processzorának és a TTL szinkronizáló technológiának köszönhetően a felvételkészítés során mindig biztosított az optimális megvilágítás.
Mivel a vaku távvezérelhető, a távvezérlés segítségével egyszerre több vakut is kezelhet, akár 4 csoportban is. Kiválaszthatja, hogy melyik vaku működjön és melyik ne, kompenzálhatja a vakuk teljesítményét, és különféle beállításokat végezhet el. A másik roppant hasznos funkció a másodlagos vakuként való felhasználhatóság, amikor a vakut a fényképezőgép vakupapucsára csatlakoztatva az utasítási funkciót alkalmazva a vakut fővakuként működtetheti.
Természetesen az Olympus egyedi funkciói, úgymint a nagy felbontású felvétel, a fókuszsorozat és az automata fókuszsorozat továbbra is elérhetők, és minden eddiginél rövidebb felvételi időtartamok közül lehet választani.
Az FL‑900R a filmek készítéséhez LED‑fénnyel is el van látva, amely gyengén megvilágított vagy háttérvilágításos helyen javítja az OM‑D filmek felvételi minőségét. Kiváló megoldás a legalább 12 mm (24 mm*) gyújtótávolságú objektívekhez.Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem