Kategóriák

Olympus HLD-6 markolat, elemtartó E-M5-höz

Olympus HLD-6 markolat, elemtartó E-M5-höz
Olympus
79 990 Ft
(62 984 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 754
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap

Kétrészes felépítés
Hosszabb üzemidő
További gombok is rendelkezésre állnak

Leírás

 


HLD-6 portrémarkolat


Az akkumulátortartó markolat legszembetűnőbb jellemzője az innovatív kétrészes felépítés, két különböző típusú markolattal tájképek (HLD‑6G) és portréfotók (HLD‑6P) készítéséhez.
A HLD‑6G markolat csatlakoztatásával egy jobb fogást biztosító, nagyobb markolatot használhatunk tájképek készítéséhez. Az alacsonyabb HLD‑6 rész (HLD‑6P) csatlakoztatásával a szintén nehéz portréfotózás is egyszerűen kezelhetővé válik további tárcsák és gombok segítségével.
Az alacsonyabb markolaton található exponáló gomb még kényelmesebb használatot és gyorsaságot biztosít, amikor a fényképezőgépet függőlegesen elfordítjuk, míg 2 plusz tárcsa és fn gomb is rendelkezésünkre áll a beállítások egyszerű és gyors elvégzéséhez. Mindkét markolatrész ergonomikus kialakítású, így stabil és természetes fogást biztosít, összességében nagymértékben javítva a stabil tartást, míg a billentyűzár kapcsoló védelmet nyújt a gombok véletlenszerű megnyomása ellen. Opcionálisan beszerezhető plusz akkumulátor számára is van hely az alacsonyabb markolatban, így hosszabb ideig is használhatjuk fényképezőgépünket.


 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem