Kategóriák

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO
Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO
Olympus
559 990 Ft
(440 937 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 4 083
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V311100BW000
Garancia: 36 hónap
Kategória: M.Zuiko Pro

Gyönyörű "feathered" bokeh
Nagy pontosságú, gyors AF
Masszív, ugyanakkor könnyű felépítés
 

Leírás

Csatolmányok


 

M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (fekete)


Teljes portrék bármilyen környezetben
Ha a lehető legszebb teljes portrékat szeretné megörökíteni, ne is keressen tovább: itt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (34mm*). A rendkívül nagy rekesz minden lehetőséget megad a kreativitás teljes kihasználásához: még látványosabb mélységélességgel és lágy háttér rajzolattal emeli magas szintre portréinkat a "feathered" bokeh által. A szemérzékelő AF kiváló asszisztensként folyamatosan fókuszban tartja a témát. Hatásos közelképeket is készíthetünk vele a mindössze 20cm legkisebb élességállítási képességének köszönhetően.

Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.
*35mm fényképezőgépre vonatkoztatva


Utolérhetetlen teljesítmény
A csúcsminőségű lencsetagok - például az új fejlesztésű ED-DSA lencsék - tökéletes együttműködésének köszönhetően az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektívvel egyedülálló, lenyűgöző tisztaságú portrékat készíthetünk. Sőt, szemet gyönyörködtető Feathered bokeh hatást érhetünk el, így képeinken nagyszerű mélységgel és finom háttér életlenítéssel emelhetjük ki témánkat.

Tökéletesen pontos végeredmény
Mivel a sebesség nélkülözhetetlen feltétele a tökéletes kép megörökítésének, az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív belső élességállító rendszere kifejezetten gyors és pontos autofókuszt biztosít - legnagyobb sebessége mindössze 0,12 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítás műveletét.* A beépített Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmus ugyancsak támogatja a csendes, ugyanakkor nagysebességű élességállítást.

Mindenféle időjárásra készen
Ahogyan a fotós feladat megkívánja, bármilyen körülmények között, bel- és kültérben egyaránt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív mindig készen áll. A 390g tömegű, fényerős, prémium fix objektív a hosszú fotós túrákon is élvezetes használatot biztosít. A megbízható, por-, csepp- és fagyálló kivitel mindenféle időjárási körülmények között is tökéletes használhatóságot garantál.

A Feathered Bokeh előnyei
A Feathered Bokeh hatás segítségével, a kép mélységének optikai növelése által minden eddiginél hatékonyabb témakiemelést érhetünk el. Az M.Zuiko PRO F1.2 objektívek - 17mm, 25mm és 45mm 1:1.2 PRO - lenyűgözően tiszta részletekkel jelenítik meg a témát a finoman elmosódott háttér előtt. Látható, ahogy a Feathered Bokeh hatás szinte elkeni a kontúrokat, így a téma ragyogóan elkülönül a háttértől.

 
A csomag tartalma:
  • M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (fekete)
  • LH‑66C napellenző
  • LC‑62F objektívvédő
  • LR-2 Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő
  • LSC‑0811 tok
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem