Kategóriák

Olympus M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Makró objektív

Olympus M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Makró objektív
109 990 Ft
(86 606 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 601
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: M.Zuiko Premium

 


Gyújtótávolság: 30mm
Fényerő: F/3,5
Közelpont.: 0,095m
Látószög: 40°
Szűrő méret: 46mm
Tömeg: 128g

 

Leírás

 

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5Itt az ideje, hogy szintet lépjen a makrófényképezésben. Ez az első osztályú objektív akár 1,25x (2,5x*) nagyításra is képes – a hasonló kategóriájú makróobjektívekkel elérhető legnagyobb nagyítás**. A képminőség ezzel párhuzamosan továbbra is kifogástalan marad, így a képeken megjelenhetnek a homályosító hatások és a lágy bokeh is. A felvételek hihetetlen közelről, akár 14 mm-ről is elkészíthetők, ezáltal az emberi szem által nem ismert világ kapui tárulnak fel előttünk.
A 30mm (60mm*) objektív mindent tud, amire a makró témakörben szükségünk lehet. Különösen az intenzív makró nagyítás - max. 1.25x (2.5x*) - és a 14mm legkisebb munkatávolság kombinációja által ez az objektív a megfelelő eszköz a korábban még nem látott makró világ felfedezésére.
Örökítse meg a téma legkisebb részleteit és élvezze a lenyűgöző végeredményt. Tiszta, éles képek, gyönyörű életlenítés-hatások és finom bokeh emeli a fotózás kifejezőerejét még magasabb szintre. A ZERO bevonat a becsillanás és a szellemképek zavaró hatásainak kiküszöbölésére hivatott.
A Premium sorozatú objektívek kompakt és könnyű kivitele jelentősen csökkenti a hagyományos objektíveknél tapasztalható lomha reakcióidőt makró témára fókuszálás közben. Az eredmény: a legmagasabb szintű autofókusz-sebesség a saját objektív-kategóriában – így természetfotózáshoz ideális.
 
*35mm fényképezőgépre vonatkoztatva
**2016 májusától a boltokban kapható Mikro-Négyharmad fixfókuszos makróobjektívek között, az OLYMPUS saját tesztelési eljárásai alapján.
 
A csomag tartalma:
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro
  • LC‑46 Objektívvédő sapka
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2)
  • Jótállási jegy
  • Kezelési útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem