Kategóriák

Olympus ODMS R7 - liszensz egy felhasználóra - diktáló modulhoz

Olympus ODMS R7 - liszensz egy felhasználóra - diktáló modulhoz
Olympus
71 990 Ft
(56 685 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 545
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V7410500E000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Szoftver

Egyszerű diktálás-fájlmegosztás
Interfész a Dragon Speech Recognition szoftverhez
Nagyvállalatok számára is adaptálható

Leírás

Csatolmányok


ODMS R7 Diktáló szoftver modul (Dictation Module)Olympus Dictation Management System (ODMS) szoftver az egyszerű beszéd-dokumentáláshoz.
Többféle módon írhatja át a rögzített beszéd-fájlokat leírt szöveggé. Egy átíró kollégával összedolgozva, beszédfelismerő szoftverrel, vagy mindkettő kombinációjával.

Egyszerű és együttműködést támogató beszédből írásra konvertáló munkafolyamat
A diktált anyag-fájlok egyszerűen és gyorsan elküldhetők emailben, megosztott mappában, illetve FTP-n. Az automatikus (pl. szerzői azonosító), illetve kézi címkézés (pl. fontossági szint, munka típus) a diktálás átírási munkafolyamatait gyorsabbá és biztonságosabbá teszik.

Tartsa szemmel munkáit az állapotellenőrzés funkcióval!
A DS-9500 hangrögzítővel bármikor ellenőrizheti hanganyagai feldolgozottságát a hangrögzítőn keresztül. Így pontosabban tervezheti idejét ezzel, vagy mással kapcsolatos teendőit illetően.*
Az ODMS lista funkciójával prioritás szerint sorolhatja be a feldolgozandó hanganyagokat, így még átláthatóbb és hatékonyabb munkavégzést valósíthat meg.
* Nem alkalmazható DS-9000 esetén (2018 nyarától érhető el)

Böngésző alapú központi adminisztráció
A hardverek és szoftverek központi kezelhetősége webböngészővel biztosított. Az egyéni felhasználói konfiguráció egyszerűen megvalósítható.
A központi adminisztrációhoz szükséges "Administration Package" külön megvásárolható az ODMS Dictation és Transcription Modul mellett.

Egyszerű és biztonságos menedzsment az ODMS szoftverrel
Az ODMS R7 szoftver segítségével egyszerűen oszthatja meg fájljait. A kiemelt fontosságú fájlokat előre rangsorolhatja. Tekintse meg, hogyan segítheti az ODMS R7 a vezeték nélküli hanganyag-feldolgozás munkafolyamatait.Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem