Kategóriák

Olympus PT-EP08 búvártok (E-M5)

Olympus PT-EP08 búvártok (E-M5)
Olympus
339 990 Ft
(267 709 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 769
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap

45 méteres mélységig vízálló
Két opcionális száloptika csatlakozó
Az E‑M5 modellhez

Leírás

 


PT‑EP08 búvártok E‑M5 vázhoz


A kifejezetten az Olympus E‑M5 vázhoz készült PT‑EP08 búvártok 45 méteres mélységnek megfelelő nyomásig vízálló. A tartós, kiváló minőségű, polikarbonát konstrukció védelmet nyújt a víz ellen, ugyanakkor felfogja a kisebb ütődéseket, rázkódást.
Az első Mikro‑NégyHarmad szabványos búvártok cserélhető zoomvédővel (PPO‑EP01), amely külön vásárolható meg, és lehetővé teszi különböző Mikro‑NégyHarmad szabványos objektívek opcionális használatát. Kompatibilitási adatokat a PT‑EP08 kompatibilitási táblázata tartalmaz.
A PAD‑EP08 zoomvédő adapter és a megfelelő E‑System zoomvédő együttes használata különböző NégyHarmad szabványos objektívek csatlakoztatását teszi lehetővé.
Részletes kompatibilitási információkat a búvártok kompatibilitási táblázat tartalmaz, amelyben fel vannak tüntetve a használható tartozékok és a szükséges adapterek is.

A PT‑EP08 búvártokkal használhatunk keresőt is, vagy akár az OLED kijelző segítségével élvezhetjük a tökéletes kezelhetőséget attól függően, hogy a víz alatt milyen körülményekkel szembesülünk.

A vakucsatlakozók jóvoltából opcionálisan akár két UFL‑2 búvárvakut is használhatunk a felvételkészítéshez. Mindemellett az E‑M5 vázat akár makró búvárfényképezőgéppé is alakíthatjuk. A makró objektív adapter (PMLA‑EP01) segítségével ugyanis makró konvertert (PTMC‑01) is csatlakoztathatunk, amellyel kiváló makró búvárfotók készíthetők.Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem