Kategóriák

Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska

Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska
Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska Olympus Streetomatic – Olympus Edition Fényképezőgép övtáska
34 990 Ft
(27 551 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 400
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: Deréktáska

Gyors és egyszerű, egykezes elérhetőség
Biztonságos tárolás
Ujjszíjjal és esővédő huzattal

Leírás


Streetomatic Olympus Edition övtáska sötét szürke


A "Streetomatic – Olympus Edition" slinger táska a "leggyorsabb fotóstáskák" ("the fastest camera bags") gyártója, a Cosyspeed és az Olympus kooperációjának eredménye. Az egyedi kivitel és a praktikus megoldások által egy valóban különleges megoldást kapunk fotós felszerelésünk hordozására!

A Cosyspeed a gyors egykezes elérhetőséget biztosító fotóstáskák gyártója. Az Olympus a kiváló képminőséget nyújtó, könnyű és kompakt rendszerfényképezőgépek specialistája. A két cég kollaborációjából született termék a mai streetfotósok igényeit szem előtt tartva került tervezésre és kivitelezésre.

A ‘Streetomatic Olympus Edition’ slinger táska a csípőre rögzíthető táskák által biztosított gyors elérhetőséget, valamint a fotóstáskákra jellemző biztonságos és személyre szabott tárolhatóságot kombinálja - Olympus fényképezőgépünkhöz. Hordható a csípőre rögzítve, vagy a vállon átvetve, hagyományos futártáska stílusban.
A táskában elég helyet találunk egy fényképezőgép váz és akár három objektív számára. Az áthelyezhető rekeszelválasztók által a táska tökéletesen fotós felszerelésünk méretére szabhatók.
A slinger táska tartozéka egy ujjszíj és egy esővédő huzat is. A táska két oldalán található kisebb zsebekben tarthatunk például pótakkumulátort, memóriakártyákat, vagy akár mobiltelefont is. A csípőre rögzítéshez megfelelő szíj további, gyorsan elérhető eszközök tárolására is alkalmas. Az egyedi megoldású zármechanizmus védi felszerelésünket, bárhol is járunk.Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem