Kategóriák

Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel

Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel
Kifutó
-15%
Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel Olympus VP-10 fehér (4GB) tölthető Ni-MH akku és USB kábel
Olympus
Kedvezményes ár!
38 990 Ft
33 142 Ft
(26 096 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 323
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: Sztereo

Kiváló minőségű sztereó mikrofon
Anti-Rustle szűrő a tisztább hangfelvételekért
Egyszerű, egyérintéses felvétel

Leírás

 


VP-10 fehér


Szuper sztereó hangfelvételek
A beszéd és a környezet hangjainak akár ingzsebből történő, biztos rögzítéséhez a VP-10 hangrögzítő többirányú, sztereó mikrofonokkal rendelkezik. Így bármilyen irányból érkező hangok megbízhatóan rögzítésre kerülnek - a kompakt, vékony kialakítású házban megtalálható két, alacsony zajszintű, csúcsminőségű mikrofon által.

Tiszta beszédhangok
A különleges OLYMPUS hangrögzítő technológia automatikusan tesz különbséget a beszédhang és a "susogó" hangok között - és hatékonyan küszöböli ki a nem kívánt zajokat. Így akár az ingzsebből indított felvétel sajátos, zavaró hangjai is eltűnnek - csak az alacsony zajszintű, tiszta felvétel marad.

Gyors vezérlés
Egyszerűen csak csúsztassa el a REC kapcsolót – a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még akkor is, ha kikapcsolt állapotban van. A hangrögzítő tetején elhelyezett kapcsoló kényelmesen elérhető akkor is, ha a felvételt az ingzsebből szeretnénk indítani. A VP-10 rápillantás nélkül kezelhető, így nem maradhat le egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem.
              
Teljes kényelem
A vékony kialakításnak hála a hangrögzítő egyszerűen ingzsebre csíptethető és a felvétel a mikrofon zavarása nélkül történhet. A kényelmes használatot a VP-10 egyszerűen kezelhető menüje is biztosítja, valamint az integrált USB csatlakozó, melynek köszönhetően az adatátvitel a lehető leggyorsabban megoldható.

Élvonalbeli hangfelvételek
Az új VP-10 új dimenziókat hoz a digitális hangrögzítés üzleti felhasználói számára. Miközben kifejezetten visszafogott megjelenésű, fejlett hangrögzítőként kiváló minőségű, sztereó hangrögzítést kínál - valamint számos kényelmi funkciót a szinte közvetlen vezérléshez és a tiszta felvételekhez.

A csomag tartalma:
  • 1db Ni-MH akkumulátor
  • USB kábel
  • Használati útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem