Kategóriák

Olympus VP-20 diktafon fehér

Olympus VP-20 diktafon fehér
Olympus VP-20 diktafon fehér Olympus VP-20 diktafon fehér Olympus VP-20 diktafon fehér Olympus VP-20 diktafon fehér
39 990 Ft
(31 488 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 253
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V413130WE000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Sztereo

Kiváló minőségű sztereó mikrofon
Anti-Rustle zajszűrő a tiszta hangfelvételekhez
Kombinált mikrofon / fülhallgató csatlakozó

Leírás


 

VP-20 diktafon (fehér)


Szuper sztereó hangfelvételek
A beszéd és a környezet hangjainak akár ingzsebből történő, biztos rögzítéséhez a VP-20 hangrögzítő többirányú, sztereó mikrofonokkal rendelkezik. Így bármilyen irányból érkező hangok megbízhatóan rögzítésre kerülnek - a kompakt, vékony kialakítású házban megtalálható két, alacsony zajszintű, csúcsminőségű mikrofon által.

Tiszta beszédhangok
A különleges OLYMPUS hangrögzítő technológia automatikusan tesz különbséget a beszédhang és a "susogó" hangok között - és hatékonyan küszöböli ki a nem kívánt zajokat. Így akár az ingzsebből indított felvétel sajátos, zavaró hangjai is eltűnnek - csak az alacsony zajszintű, tiszta felvétel marad.

Gyors vezérlés
Egyszerűen csak csúsztassa el a REC kapcsolót – a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még akkor is, ha kikapcsolt állapotban van. A hangrögzítő tetején elhelyezett kapcsoló kényelmesen elérhető akkor is, ha a felvételt az ingzsebből szeretnénk indítani. A VP-20 rápillantás nélkül kezelhető, így nem maradhat le egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem.

Élvonalbeli hangfelvételek
Az új VP-20 új dimenziókat hoz a digitális hangrögzítés üzleti felhasználói számára. Miközben kifejezetten visszafogott megjelenésű, fejlett hangrögzítőként kiváló minőségű, sztereó hangrögzítést kínál - valamint számos kényelmi funkciót a szinte közvetlen vezérléshez és a tiszta felvételekhez.

 
A csomag tartalma:
  • VP-20 diktafon (fehér)
  • Ni‑MH akkumulátor
  • USB kábel
  • Használati útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem