Kategóriák

Olympus WS-852 diktafon

Olympus WS-852 diktafon
Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon Olympus WS-852 diktafon
24 990 Ft
(19 677 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 645
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V415121SE000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Sztereo

Kiváló hangminőséget biztosító beépített sztereó mikrofonok
Intelligens automata üzemmód az egyszerű felvételkészítésért
„Simple Mode” egyszerűsített üzemmód kezdő felhasználók számára

Leírás


 

WS-852 diktafon


Sztereó hatás minden felvételnél
Az alacsony zajszintű, irányított, 90° elrendezésű sztereó mikrofonok fantasztikus sztereó felvételt garantálnak – mely így a legkisebb részletekig visszaadhatja például egy találkozó hangulatát. Függetlenül attól, hogy a beszélő hol is áll és merre beszél, hangja tisztán rögzítésre kerül.

Megoldja a beállításokat
Ahhoz, hogy a felvételek meghallgatása a lehető legkomfortosabb legyen, az intelligens automatikus üzemmód a felvételi szintet a hangforrás hangerejéhez állítja be. Így, ha például a beszélő túl hangos, a felvételi szint alacsonyabb lesz - a finomabb hangok felvételéhez pedig a hangrögzítő érzékenyebbre állítja a felvételt. Ezáltal a hangerőszint közel azonos lesz a felvétel elejétől a végéig.

Kezdők számára készült - de a profiknak is tökéletes
A két különböző kijelzési mód segítségével a hangrögzítő használata igényeinknek megfelelően tehető egyszerűbbé, vagy átfogóbbá. Az egyszerűsített üzemmód csak a legalapvetőbb információkat jeleníti meg a kijelzőn, nagy méretű karakterekkel - valamint a menüpontokat is csak a legszükségesebbekre korlátozza. Az átfogó, teljes használatot a normál üzemmód biztosítja.

Csúcsminőségű diktafon, hangrögzítő és jegyzetelő eszköz - egyben
Függetlenül attól, hogy üzleti, vagy magán jellegű feladatokra használjuk, az új WS-852 digitális hangrögzítő a nagyteljesítményű sztereó hangfelvétel és az intelligens funkciók ötvözetének minden előnyét kínálja számunkra. Így nem csak egyszerűen élvezet használni - hanem minden szituációban biztosítja számunkra az egyszerű kezelhetőséget.

A csomag tartalma:
  • 2 db AAA elem
  • Használati útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem