Kategóriák

OM Digital Solutions pénzvisszatérítés - Felhasználási feltételek

OM System pénzvisszatérítés  - Felhasználási feltételek

1. Az OM Digital Solutions GmbH, Domstraße 10, 20095 Hamburg, Németország (a továbbiakban: "OM Digital Solutions") promóciót hirdet. A promócióban szereplő termék(ek) valamelyikét megvásárló ügyfelünknek lehetősége van a megfelelő pénzvisszatérítésre.

2. Az akció az 1. pontban szereplő termék(ekre) vonatkozik, feltéve, hogy azokat a kihirdetett promóciós időszakban vásárolták meg.

3. A pénzvisszatérítési igénylésnek, a kihirdetett promócióban szereplő határidőig be kell érkeznie. Az összes adat ellenőrzése után a megfelelő cashback összeget átutaljuk a végfelhasználó számlájára.

4. Használt  vagy importált  termékek nem tartoznak bele az akcióba.

5. A visszatérítési összeg csak egy részt vevő országban (a 6. pontban meghatározottak szerint) vagy bármely más EU-tagállamban található fizetési számlára utalható.

6. Csak azok a személyek vehetnek részt a promócióban, akik végfelhasználók, és a következő országok valamelyikében élnek: Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Belgium, Franciaország, Luxemburg, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország , Egyesült Királyság, Írország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország. Az akció csak az 1. pontban meghatározott új termékek vásárlására vonatkozik, amelyeket a résztvevő szokásos tartózkodási helye szerinti országban vásárolt. Használt vagy importált termékek nem tartoznak az akcióba.

7. A promóciós összeg átutalása az igény beérkezésétől számított 30 napig tarthat. Az OM Digital Solutions nem vállal felelősséget a visszautalás késedelméért.

8. A promóciós összeg igényléséhez a résztvevőknek ki kell tölteniük az összes, csillaggal jelölt mezőt az online űrlapon. Az e-mail cím arra szolgál, hogy tájékoztassuk a résztvevőt a promóció állapotáról, és felvegyük vele a kapcsolatot, ha hiányzó vagy hibás adatok vannak. A termék sorozatszámát az OM Digital Solutions ellenőrzi. A termék vásárlási bizonylatát is hiánytalanul, jól olvasható formában fel kell feltölteni.

9. A vásárlástól való elállás által érintett termékek nem tartoznak az akcióba. Az OM Digital Solutions fenntartja a jogot annak ellenőrzésére, hogy a terméket a megadott sorozatszámmal küldték-e vissza. A termék visszaküldése esetén a promóciós juttatás összegét vissza kell téríteni az OM Digital Solutions részére.

10. A szabályzatban később meghatározott weboldalon keresztül történő reklamációval a résztvevő kijelenti, hogy elfogadja a jelen feltételeket, továbbá, hogy az Adatkezelési tájékoztatót tudomásul vette, valamint az általa megadott információk teljes körűek és helyesek.

11. Ez a promóció csak az OM Digital Solutions Online Shopban vagy az OM Digital Solutions hivatalos kereskedőjénél vásárolt termékekre vonatkozik, kivéve az Amazont és a kapcsolt kereskedőket.

12. Az OM Digital Solutions jogosult a jelen promóció keretében továbbított összes adat feldolgozására, megtekintésére és tárolására a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

13. A promócióban való részvétellel kapcsolatos személyes adatok kezelésével kapcsolatos információk az Adatvédelmi szabályzatban találhatók. Ha rendelkezik MyOMSYSTEM fiókkal, ugyanazzal az e-mail címmel, mint a jelen promócióhoz használ, beleegyezik abba, hogy ezt az e-mail címet az Önnel kötött szerződés teljesítése, valamint személyre szabott és egyéni információk küldésére, ill. kamera- és audiotermékekre vonatkozó ajánlatok, valamint a cég bármely releváns szolgáltatására (hírlevél) felhasználjuk. Az Ön személyes adatainak kezelését, az Ön hozzájárulására alapozzuk, az adatait mindaddig tároljuk, amíg vissza nem vonja hozzájárulását, vagy amíg az eredeti célból már nem szükséges.
Hozzájárulását bármikor  visszavonhatja, ha kapcsolatba lép velünk a camera.support@om-digitalsolutions.com címen. A hírlevélről a hírlevél végén található leiratkozás linkre kattintva is leiratkozhat.

14. A regisztrációt követően a résztvevők automatikusan e-mailben értesülnek arról, hogy a promóciós juttatás igénylése beérkezett és feldolgozás alatt áll.

15. Az akcióban csak az eredeti vásárló vehet részt. Az akció személyenként egy visszaigénylésre és legfeljebb 2 termékre korlátozódik. Több regisztráció nem megengedett. A megkettőzött nevek, sorozatszámok és e-mail címek automatikusan ellenőrzésre kerülnek.

16. Az OM Digital Solutions fenntartja a jogot arra, hogy elutasítsa a kérelmeket, ha az áfát nem fizették be.

17. Az OM Digital Solutions fenntartja a jogot, hogy elutasítsa a hibás vagy pontatlan követeléseket. A sérült, olvashatatlan vagy hiányos reklamációk és vásárlási bizonylatok nem érvényesek. Az OM Digital Solutions minősítéssel kapcsolatos döntése végleges és kötelező érvényű.

18. Az OM Digital Solutions nem vállal felelősséget a jelen promóciós ajánlat elmulasztásáért, abban az esetben, ha ezt a vis maior megakadályozza, vagy ha az ajánlat kielégítő teljesítése már nem lehetséges, és ha egyik fél sem hibás.

19. Az OM Digital Solutions fenntartja a jogot a promóció befejezésére vagy a promóció feltételeinek bármikor, előzetes értesítés nélkül történő megváltoztatására.

20. Ha bármilyen kérdése van ezzel a promócióval kapcsolatban, kérjük, küldjön egy e-mailt a következő címre: camera.support@om-digitalsolutions.com

21. Ez az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes. Azok a termékek, amelyekre ez a promóciós ajánlat vonatkozik, csak a vonatkozó készletmennyiségnek megfelelően érhetők el. Az OM Digital Solutions nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a kereskedők nem tudnak árut szállítani a promóciós időszakon belül.

22. Erre a promócióra Németország anyagi joga vonatkozik. A jogválasztás korlátozására és a kötelező rendelkezések alkalmazhatóságára vonatkozó törvényi rendelkezések, különösen a résztvevő fogyasztóként szokásos tartózkodási helye szerinti állam tekintetében, változatlanok maradnak. Ha a résztvevő kereskedő, közjogi személy vagy különleges közjogi alap, a jelen promócióval kapcsolatban felmerülő viták joghatósága Hamburg (Németország).

23. Ez az akció más akciókkal és utalványkedvezményekkel nem vonható össze, nem átruházható, készpénzre vagy egyéb juttatásra nem váltható be.

24. A promóciós időszak lejárta után beérkező reklamációkat nem teljesítjük. Az akcióban való részvételhez a vásárlás dátumát fel kell tüntetni a vásárlási bizonylaton.

25. A promóciós kedvezmény, csak ezen a weboldalon keresztül igényelhető.


Igen Nem