Kategóriák

OM System FotóZOO nap


Egyedülálló fotós esemény keretein belül vehetsz részt a Tripont Fotótechnikai Szaküzlet által szervezett

OM System FotóZOO napon,

ahol az OM System legújabb gépeivel, objektívjeivel fedezheted fel az Állatkert kincset érő élővilágát!
Három felállított fotóponton várunk, ahol lehetőséged lesz próbálgatni a gépeket és objektíveket, szakértő csapatunk pedig azon lesz, hogy megválaszolja minden felmerülő kérdésed!
A fotópontokon kollégáink mellett ott lesz a Budapesti Állatkert egy munkatársa is,
akitől rengeteg érdekes dolgot tudhatsz meg a helyben élő állatokról, viselkedésükről.


Időpont és helyszín: 2024. jún. 08. 10:00 – 18:00
Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert, Budapest, Állatkerti krt. 6-12, 1146 Magyarország

Az esemény részletei:

Egyedülálló fotós esemény keretein belül vehetsz részt a Tripont által szervezett OM System FotoZOO napon, ahol az OM System legújabb gépeivel, objektívjeivel fedezheted fel az Állatkert kincset érő élővilágát! Három felállított fotóponton várunk, ahol lehetőséged lesz próbálgatni a gépeket és objektíveket, szakértő csapatunk pedig azon lesz, hogy megválaszolja minden felmerülő kérdésed! A fotópontokon kollégáink mellett ott lesz a Budapesti Állatkert egy munkatársa is, akitől rengeteg érdekes dolgot tudhatsz meg a helyben élő állatokról, viselkedésükről. A barlangteremben napközben friss kávéval és pogácsával várunk, és itt lesz az OM System FotóZOO nap megnyitója. Napközben az előadások és a FotóZOO nap záró akkordja is itt kap helyet.

Inspirálódj az előadásokon, tudj meg többet a Budapesti Állatkert élővilágáról és teszteld tudásod és kreativitásod a FOTOMARATON pályázatán! Ne csak résztvevő legyél, hanem nyertes is: 2.500.000.-Ft értékben gyűjtöttünk össze díjakat, melyeket kilenc kategóriában pályázva vihetnek haza a legjobb fotók készítői! OM System TG 7-es fényképezőgépek, állványok, kiegészítők, fotós táskák és még sok más értékes nyeremény vár rád! Az esemény résztvevői a pályázaton ingyenesen indulhatnak!

A rendezvényen való részvétellel csak nyerni lehet: A részvételi díj 10.000.-Ft, amiért cserébe egy 10.000.-Ft értékű vásárlási utalvánnyal* ajándékozunk meg! A részvételi díjban benne foglaltatik még a napi felnőtt belépő 5.000.-Ft-os ára, és a Fotómaraton 2.000 Ft-os nevezési díja is! Így a 10.000 Ft-os részvételi díjadért összességében azonnal 17.000 Ft értéket kapsz!

Ezen felül a helyszínen további kedvezményekkel várunk, arról nem is beszélve, hogy milyen szép élménnyel leszel gazdagabb!

FONTOS! A rendezvényen résztvevők létszáma korlátolt, ezért mindenképpen regisztrálj időben! A jelentkezés határideje 2024. június 7. 17:00!

*A 10.000.-Ft értékű utalványt OM System, Olympus, Manfrotto, Joby, Peak Design termékekre válthatod be üzletünkben 2024.08.30. napjáig!

További információ és REGISZRÁCIÓ: https://fotomaraton.hu/fotozoo
Facebook esemény oldala: https://fb.me/e/bdf4yH49q

Ha szeretnél is pályázni képeiddel, ugyanebben az időben az ÁLLATKERT FOTÓPÁLYÁZATOT HÍRDET, melyről itt találsz több infót:


Igen Nem