Kategóriák

PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit

PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit
PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit PROFOTO B1X 500 AirTTL Location Kit
Profoto
1 288 900 Ft
(1 014 882 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 075
Gyártó: Profoto
Garancia: 12 hónap

Vaku ereje 500 W
Vaku teljesítménye 500 W
Villanási idő 1/19,000s (2Ws) - 1/1,000 (500Ws) s s
Újratöltési idő 0.1 - 1.9 másodperc s
Vaku erő állítás 1/10

Leírás

A B1X a jól ismert B1-hez képest három területen fejlődött: erő, erő és erő! Erősebb model fény, a megszokottnál jóval erősebb akkumulátor, szélesre kiterjesztett HSS teljesítménytartomány.

A B1X nem az a vaku, amivel otthon maradsz! Kalandvágyó fotósoknak tervezték, akik szeretnek kiszakadni a hétköznapokból és felfedezni az igazi világot. A B1X vezeték nélküli, akkumulátoros megoldás, mely szabadságot és rugalmasságot kínál. Végtére is nincs sok fali konnektor a sivatag közepén vagy félúton a hegyen. Automatikus TTL vezérlést kínál, melyet egyszerűen használhatsz a kihívásokkal teli világítási körülmények között is. Ezen felül ott a HSS funkció, mellyel átvehető a teljes irányítás és fényformálás nappali fényben is. Egyszerűen összeszerelhető, így szabadon barangolhatsz és lenyűgöző képeket készíthetsz. Hagyd, hogy a képzeleted szabjon határokat neked és ne az, hogy mennyire hosszú a tápkábel. A B1X megadja neked erő, ott és amikor szükséged van rá.


Gyorsan összeszerelhető. Könnyű használni.

A B1X egy teljesen vezeték nélküli fény, egyszerű és intuitív kezelőfelülettel és egy nagy, könnyen értelmezhető LED kijelzővel. Tehát ahelyett, hogy a kábeleket rugdosnád, keresgélnél az almenükben, lapozgatnád a használati útmutatót, nincs más dolgot, csak a kreativitásra fókuszálnod.

Ragadd meg a pillanatot az AirTTL-el

Megtalálni a helyes expozíciót elsőre kihívás lehet, ha az idő limitált a fénykörülmények pedig folyamatosan változnak. Az AirTTL automatikusan megcsinál neked mindent, te csak célozz és lőj!

Formálj fényt teljes napfényben a HSS-el

Nem számít, hogy mennyire erősen süt a nap, a Profoto HSS (High-Speed Sync.) funkciója lehetővé teszi számodra a magas, 1/8000 záridőt. Győzd le a napot és formáld a fényt kedved szerint akár nagy rekesznyíláson is!

Az akkumulátor, amelyre számíthatsz

A B1X újratölthető lítium-ion akkumulátor megoldása 325 teljes teljesítményű és több tízezer, minimum teljesítményű villanást garantál egy feltöltéssel.

Model fény teljesítménnyel és minőséggel

A nagy teljesítményű LED model fény lehetővé teszi neked, hogy szemügyre vedd a témádra eső fények és árnyékok kapcsolatát. Ezen felül sokszor hasznos lehet gyenge fénykörülmények között, mint fő fény vagy derítő fény.

Fedezd fel a fényformálók adta potenciált

A fotózás lényegében nem más, mint a fény kontrollálása és formálása. A B1X és az OCF fényformálók segítségével könnyen eljuthatsz a kreativitás egy következő szintjére.


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem