Kategóriák

PROFOTO D2 1000 AirTTL

PROFOTO D2 1000 AirTTL
PROFOTO D2 1000 AirTTL PROFOTO D2 1000 AirTTL PROFOTO D2 1000 AirTTL
863 900 Ft
(680 236 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 872
Gyártó: PROFOTO
Garancia: 12 hónap

Gyártói cikkszám: 901013

Leírás

A fotósoknak szükségük van arra, hogy a mozgásokat abszolút élességgel tudják megörökíteni. A D2 az 1/63,000 másodperces villanási idővel hozza a tűélességet, ami a legtöbb stúdióvakunál gyorsabb a piacon. Ezt fokozza, hogy a rövid villanási időt megtartja a teljes energia tartományban, akár teljes vakuerősségen is.

Ha a villanási idő meglehetősen rövid, az újratöltési idő megegyezik vele. A D2 20 villanásra képes másodpercenként, elég gyakran csak ennyi választja el a jó képet a tökéletestől.

A Profoto nagy szinkronideje (HSS) egy újabb dimenzióba hozza a sebesség fogalmát. Ez teszi lehetővé számodra, hogy a kamerád legkisebb záridejével készíthesd el a felvételed. Ez kimondottan előny akkor, ha szép kék eget szeretnél megörökíteni vagy a környező fényeket teljes mértékben az irányításod alatt szeretnéd tudni.

A szabadalmaztatott TTL technológiának köszönhetően a D2 képes a munkafolyamatokat lényegesen lerövidíteni. Neked csak rá kell mérned a tárgyra és fotózni, a D2 automatikusan állítja az értékeket a tökéletes expozícióhoz. Visszaváltani manual módba ugyancsak egy gombnyomás, így a különböző módok közti léptetés szintén gyorsabbá teszi a munkafolyamatot.

Ami a teljesítményt illeti, a D2 elérhető 500 Ws és 1000 Ws teljesítménnyel. Maximum teljesítményen könnyedén legyőzhető a nap vagy egy nagyobb fényformáló eszközön is jól megállja a helyét. Mindkettő verzió egy kiemelkedően széles 10 f-stop energiatartományban használható, a színkonzisztencia mindig ugyanaz lesz az egész tartományban. Szóval hagyd otthon az ND szűrődet és adj hozzá még egy csipetnyi fényt, ha szükséges.

Mindent egybevetve ez a Profoto fényformálók eszköze. Ebből adódóan a design tiszta és minimalista, a kreált minőség egyben robusztus és stabil. Nem utolsó sorban a Profoto D2 több, mint 120 különböző fényformálóval használható.

A D2 jellemzői:

Elérhető 500 és 1000 Ws teljesítménnyel 1/10 f-érték lépésekben égészen 10 f-érték teljesítménytartományban, kellő energia és precizítás érdekében
20 villanás másodpercenként 1/63000 mp villanási idővel
Gyors vakuszinkron idő 1/8000 mp (HSS)
Manual és TTL üzemmód
Egyaránt használható más AirTTL vakukkal, mint a B1 vagy B2
Beépített reflektor a maximális teljesítmény és a szórt fény minimalizálásának érdekében
Jó minőségű kijelző precíz kezelőfelülettel
Opcionális Quartz vakucső a nagy volumenű termékfotózáshoz


-Kompatibilis a 120+ fényformáló eszközökkel a Profoto neves fényformáló rendszeréből


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem