Kategóriák

Rode Kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic GO)

Rode Kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic GO)
Rode Kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic GO) Rode Kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic GO) Rode Kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic GO)
Rode
25 990 Ft
(20 465 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 302
Gyártó: Rode
Garancia: 120 hónap

Tiszta, irányított hangfelvétel a Rode VideomMic GO-val, mely 3.5 mm (kis) jack csatlakozójával a legtöbb félprofesszionális és konzúmer kamera bemenetéhez csatlakoztatható, a vaku papucs felfüggesztés segítségével biztosan rögzíthető a kamerára, és a speciális Rycote rezgéscsillapító felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kizárja a kezelésből adódó zajokat.

Leírás

Videók

 

 


Rode VideoMic GO kompakt mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel


A kompakt és könnyű súlyú VideoMic GO tiszta, részletes, hangfelvételek készítésére képes. Szűkített iránykarakterisztikájának köszönhetően kifejezetten a mikrofon (kamera) irányába fókuszál, ezzel biztosítja, hogy a hangfelvétel mentes legyen a nem kívánatos háttérzajoktól.
 
A Rycote Lyre rezgéscsillapító felfüggesztési rendszernek köszönhetően a mikrofon kapszulája mentesül a környezetből érkező mechanikus vibrációktól, ütődésektől, melyek zavarnák a hangfelvétel minőségét. A hagyományos rugalmas gumi felfüggesztésekkel ellentétben a Lyre magas minőségű thermoplasztikból készül és egy darab alapanyagból kerül kialakításra, így nincsenek illesztései, akusztikai szempontból tökéletesen izolálja a mikrofont a környezetétől, és a kialakításának valamint az anyagának köszönhetően soha sem fog elkopni vagy meggyengülni.
 
A VideoMic GO kezelése egyszerű, nincsenek komplikált kezelőszervei vagy beállítási igényei, a működéséhez szükséges tápellátást a kamera/fényképező audió csatlakozója biztosítja számára (Plug-On power), tehát nincsen szükség elemre ami bármikor lemerülhet és meghiúsíthatja a felvételt.
 

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem