Kategóriák

Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote)

Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote)
Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote) Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote) Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote) Rode Mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel (VideoMic Rycote)
Rode
34 490 Ft
(27 157 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 414
Gyártó: Rode
Garancia: 120 hónap

A Rode VideoMic Rycote egy monó irányított videómikrofon, mely 3.5 mm (kis) jack csatlakozójával a legtöbb félprofesszionális és konzúmer kamera bemenetéhez csatlakoztatható, a vaku papucs felfüggesztés segítségével biztosan rögzíthető a kamerára, és a speciális Rycote rezgéscsillapító felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kizárja a kezelésből adódó zajokat. A mikrofonra egyedülálló, 10 éves garanciát vállalunk!

Leírás

Videók

 

 


Rode VideoMic Rycote mono videomikrofon speciális Rycote Lyre felfüggesztéssel


A Rode VideoMic Rycote egy monó irányított videómikrofon, mely 3.5 mm (kis) jack csatlakozójával a legtöbb félprofesszionális és konzúmer kamera bemenetéhez csatlakoztatható, a vaku papucs felfüggesztés segítségével biztosan rögzíthető a kamerára, és a speciális Rycote rezgéscsillapító felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kizárja a kezelésből adódó zajokat. A mikrofonra egyedülálló, 10 éves garanciát vállalunk
Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb ismertségnek és elismertségnek örvendett a Rode VideoMic videómikrofon. A félprofesszionális kamerák jellemzően magas zajú belső mikrofonját száz és száz operatőr, rendezvényes videós cserélte már le erre az irányított karakterisztikás, (mély tartományban is) kiemelkedő hangminőségű mikrofonra. Most a Rode ezt a piacvezető terméket fejlesztette tovább a Rycote cég közreműködésével, így a mikrofon egy speciális rezgéscsillapító felfüggesztést kapott, mely az elődjéhez képest sokkal hatékonyabban szünteti meg a kezelésből adódó zajokat, kialakítása miatt szükségtelen az apró szilikongumik használata a felfüggesztésen (amik idővel elkopnak) valamint design szempontjából is egy nagy előrelépés.

A VideoMic Rycote sztereó kis jack csatlakozójával a felvételen a hang megjelenik a jobb és bal hangcsatornákon is, nincs szükség utólagos korrekcióra (hangcsatorna másolásra).

A VideoMic Rycote főbb jellemzői:

  • 80Hz mélyvágó szűrő
  • -10dB és -20dB csillapítás kapcsoló (az elemtartó rekeszben található mikro kapcsolókkal)
  • több mint 100 óra üzemidő egy darab 9V-os elemmel
  • Rycote Lyre felfüggesztés
  • 10 év garancia (online regisztráció szükséges)

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem