Kategóriák

Rode Riporteri szett, tartalma: SC6-L kettős mikrofon és fejhallgató adapter iOS eszközökhöz + 2db Smartl

Rode Riporteri szett, tartalma: SC6-L kettős mikrofon és fejhallgató adapter iOS eszközökhöz + 2db Smartl
Rode
67 990 Ft
(53 535 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 917
Gyártó: Rode
Gyártói cikkszám: SCL Kit
Garancia: 12 hónap

Az SCL Kit segítségével egyidejűleg lehetséges két hangforrás (például riporter és riportalany) rögzítése bármely Lightning csatlakozó aljzatú Apple készülékre akár valós idejű monitorozással (fejhallgató csatlakoztatásával). A szett tartalmazza az SC6-L kettős Lightning adaptert és két darab Smartlav+ csíptetős mikrofont.

Leírás

A négy pólusú TRRS csatlakozóval szerelt Smartlav+  mikrofon gömb karakterisztikájú kondenzátor kapszulájának köszönhetően ugyanolyan érzékenységgel veszi fel a hangokat a mikrofon körüli bármely pontból, így szinte bármely pozícióba felhelyezhető a beszélőre, a végeredmény majdnem mindig  ugyanolyan minőségű lesz. A mikrofon kábele kevlárral erősített a biztos elnyűhetetlenség érdekében. Az SCL Kit része a Smartlav+ mikrofonokhoz tartozó WS-LAV szőrös szélfogó és a LAV-CLIP csíptető is.

 
 
Az SC6-L egy Lightning adapter mellyel egy időben két csíptetős mikrofon hangját rögzíthetjük iPhone-al vagy bármely iOS eszközzel. A két mikrofon bemeneten kívül egy fej/fülhallgató kimenet is található az adapteren. Ezzel valós időben monitorozható a felvétel vagy audio átalakítóként bármely az iOS eszközön található hanganyag visszahallgatható.
 
 
 
 
A szett számos hangrögzítő szoftverrel használható, mint pl. a Camera, Garage Band, Voice Memos vagy a Rode saját fejlesztésű Rode Rec és/vagy Rode Rec LE applikációi, melyek letölthetők az Appstore-ból. 

Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem