Kategóriák

RODECaster Pro négy mikrofon csatornás podcast keverő Bluetooth, AUX és USB csatlakozásokkal, Aphex

RODECaster Pro négy mikrofon csatornás podcast keverő Bluetooth, AUX és USB csatlakozásokkal, Aphex
Rode
228 500 Ft
(179 921 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 152
Gyártó: Rode
Garancia: 120 hónap

Alap jellemzők
Frekvencia átvitel - mikrofon bemenetek 20 Hz – 20 kHz, -3dB at 20 Hz (high-pass filter)
Frekvencia átvitel - monitor kimenetek 20 Hz – 20 kHz better than ±0.5dB
Bemeneti ellenállás 600Ω (Mic)
Ekvivalens zajszint –125dBA (A-Weighted, measured as per IEC651)
Maximum kimeneti szint +3dBu (Monitor Outputs)
Fejhallgató kimeneti szint Max output power at 1% THD: 32Ω –> 220mW | 300Ω –> 31mW
Dinamika tartomány 100 dBA (Mic Preamplifiers)
Előerősítés 0dB – 55dB (Mic Preamplifiers)
Tápellátás External DC power supply 12 - 15v DC, 1A
Kimeneti csatlakozók USB-C, 6.3 jack TRS STEREO (Monitor Outputs)
USB mintavételezés 24bit/48kHz
Felvételi média microSD kártyahely, 512MB beépített memória
Méretek 350 x 275 x 82mm, 1980gr.

Leírás

Csatlakozz és rögzíts
 
RØDECaster Pro magas minőségű mikrofon csatornáira kondenzátor vagy dinamikus mikrofon egyaránt csatlakoztatható. A négy mikrofon gyors beállítását automatikus szintérzékelő segíti. Csak csatlakoztasd a mikrofonokat és már indulhat is a felvétel a microSD kártyára. A RØDECaster Prokicsomagolása után szó szerint perceken belül készítheted első podcastodat.
 
 
 
Hangeffektek és Jingle bejátszás 
 
RØDECaster Pro 8 háttérvilágítású hangeffekt gombjával előre beprogramozott effektusokat, zenei részleteket, spotokat vagy hirdetéseket tudsz bejátszani azonnal. A padekre közvetlenül rögzíthetsz hanganyagot bármely bemenetről vagy a mellékelt szoftver segítségével egyszerű "drag and drop" művelettel feltöltheted rájuk a kívánt fileokat. Még a gombok háttérvilágításának színét is kiválaszthatod. Igazi broadcast funkciók, hogy még profibbá tehesd produkciódat!
 
 
 
Telefonhívások
 
Szeretnél valakivel telefonbeszélgetést rögzíteni? Egyszerűen csatlakoztasd a telefonodat Bluetooth-al vagy TRRS (négy pólusú 3.5mm kis jack) kábellel a headset csatlakozón keresztül a RØDECaster Prohoz. A készülék automatikusan kiveszi a beszélgetőfél hangját a telefonba visszamenő csatornából (mix-minus), hogy megakadályozza a visszhangosodást. Egy újabb profi rádiós funkció integrálva az eszközbe!
 
 
 
Hangzásra egy több milliós stúdió
 
RØDECaster Pro be és kimenetei a "Class A" áramköröknek és servo-bias előerősítőknek köszönhetően a több milliós rádiós keverők kiemelkedő minőségét produkálják. A kimagasló elektronikai tervezés és kivitelezés eredményeképpen rendkívül tiszta és alacsony zajú az audio jelút, fantasztikus a hangminőség.
 
APHEX® a fedélzeten
 
A hangzás az első! A RØDECaster Pro az APHEX® legendás Aural Exciter™ és Big Bottom™ processzorait is tartalmazza. Ezekkel varázsolhatod elő azokat a meleg, részletgazdag tónusokat melyek a legprofibb stúdiók hangzására jellemzők. A készülék teljes dinamika processzort is tartalmaz kompresszorral, limiterrel, de-esserel, és zajzárral felvértezve.
 
 
 
Felvételi opciók
 
RØDECaster Proval percek alatt nekiállhatsz dolgozni. Csak csatlakoztass mindent és már indíthatod is a felvételt microSD kártyára. A készülék audio interfészként is működik, így USB-n csatlakozva kedvenc szoftvereddel is rögzítheted a produkciót számítógépre. Sőt, ebben a felállásban élő adást is közvetíthetsz online! 

Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem