Kategóriák

Eszköz bérlés

Eszköz bérlés

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fényképezőgépek, optikák és egyéb fotós kiegészítők bérlésére.

Bérlő lehet minden 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a bérlés kezdetekor rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal és lakcím kártyával, melyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét. A bérleti szerződés mellékleteként a „szükséges igazolványok” másolata szükséges.

A bérlő a bérelt készüléket harmadik személynek nem adhatja át, a bérlési idő alatt bekövetkezett valamennyi nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkezett kárért felelős!
A kölcsönadott eszköz(ök) nem vihetők ki Magyarország területéről.

A bérbeadó fenntartja a jogot a bérbeadástól való elállásra, ha egyértelműen megítélhető, hogy a leendő bérlő a készülék használatához nem rendelkezik a szükséges minimális tudással, illetve bármilyen körülményből arra következtet, hogy az eszköz rendeltetésszerű használata, vagy visszaszállítása bizonytalan.

Kaucióként a mindenkori bruttó fogyasztói ár 80%-át kell letétbe helyezni készpénzben. A bérleti díj, típustól függetlenül, egységesen bruttó 4.000,- Ft / megkezdett nap / termék. Bármilyen  KIT-ben szereplő termék külön tételnek számít!

A kölcsönzési idő minimum 1, maximum 15 nap.

A fényképezőgépek (MILC vázak) mellé biztosítunk akkumulátort, töltőt és adatkábelt, több eszköz bérlése esetén hordtáskát is.

Az egyes eszközök elérhetőségéről és a kaució mértékéről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, az 1/696-0721 telefonszámon vagy az info@olympusmintabolt.hu e-mail címen.

 M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4,5 IS
Bérlési feltételek

 

Kaució összege:800.000.-Ft
(készpénz)
Bérleti díj/nap:70.000.-Ft
Bérleti díj/nap - Olympus Prémium kártyával:50.000.-Ft
Bérleti díj/hétvége:
Péntek 15 órától, hétfőn 11 óráig
150.000.-Ft
Bérleti díj/hétvége-  Olympus Prémium kártyával:
Péntek 15 órától, hétfőn 11 óráig
100.000.-Ft

A kölcsönzési idő minimum 1, maximum 15 nap.

M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4,5 IS objektív vásárlás esetén, a bérleti díj összege levonható a termék árából!

 

 


Igen Nem