Kategóriák

Rólunk

Rólunk

Az Axico Kft. 1993-as megalapítása után nem sokkal, az elsők között kezdte el az Olympus digitális fényképezőgépeinek forgalmazását. 1996-ban az egyre jobban fellendülő digitális fényképezőgép piac egyik legmeghatározóbb szereplőjeként a Nikon és a Sony digitális fényképezőgépei is bekerültek termékválasztékunkba. Folyamatosan növekvő piaci részesedésünk és vásárlóink megkövetelték, hogy további nagynevű gyártókat vegyünk fel partnereink közé, így kerültek választékunkba a Canon és a Panasonic digitális fényképezőgépei.

Digifotó üzletágunk fő profilja a komplett megoldások szállítása a digitális fényképezés egész területén. Az általunk forgalmazott márkák teljes digitális termékskáláját (az otthoni, egyszerűbb kompakt gépektől egészen a profi tükörreflexes vagy MILC digitális fényképezőgépig) nagyrészt informatikai viszonteladóinkon keresztül és intézményi végfelhasználóknak értékesítjük. Sokéves kiemelkedő partneri kapcsolatunknak és magas szintű munkánknak köszönhetően 2009-től pedig a magyarországi Olympus Mintaboltot és a központi szerviz átvevőhelyet is cégünk üzemelteti.

A digitális fényképezőgépeken kívül nagy figyelmet fordítunk a kiegészítők széles választékára is. Ma már kiemelt partneri kapcsolatban vagyunk a Manfrotto, JOBY, Hama, Sandisk, Lowepro, GITZO, HP, Genesis Gear és RODE termékek forgalmazóival, így biztosítva széles termékskálát és kedvező árakat vásárlóinknak. Folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal és szolgáltatásainkkal biztosítjuk Ügyfeleink teljes körű és magas színvonalú kiszolgálását.

2021-től már önálló cégként, mint Axico-Digital Kft. szolgáljuk ki viszonteladó partnereinket és vásárlóinkat, mint az OM Digital Solutions (OM System) hivatalos magyarországi disztribútora. 2023-tól a 7Artisans objektívek, szűrők és mikrofonok hivatalos disztribútoraként vagyunk jelen a hazai fotós piacon.

Beszállítóink:

OM-SystemsOlympusNikonSony
HamaSandisk fotó adattárolásRodeLowepro
LenspenGenesisGearCelestron7Artisans
JobyInsta360GitzoHP
EneloopManfrotto
 

Igen Nem