Kategóriák

Manfrotto szerviz

Magyarországi szerviz ügyintézés


Magyarországi szervizünkben garanciában és garanciaidőn túl is segítünk Manfrotto, Lowepro, JOBY, Avenger, Lastolite, Gitzo, National Geographic vagy Syrp termékek szervizelésében.
Szervizünk a Luminis Kft irodájában található: 1116 Budapest Építész utca 26. Az épület portáján keressétek a "Manfrotto irodát".
Nyitva tartás: Hétköznapokon 9 és 17 óra között
manfrotto@luminis.hu
+36 30 4256910

Néhány segítség szervizes probléma esetén:

Mennyi a vásárolt termékemre a garancia?
A Manfrotto, Gitzo stb. termékekre a törvényileg előírt 2 év szavatosság és értéktől függően 1,2 vagy 3 év jótállás vonatkozik. Azonban a Manfrotto annyira bízik termékei minőségében, hogy ingyenesen kiterjesztette a garanciát terméktípustól függően akár 10 évre. A kiterjesztett garanciát akkor veheted igénybe, ha a vásárlástól számított egy éven belül regisztrálod a termékedet a Manfrotto oldalán: https://warranty.videndummediasolutions.com/ a regisztráció pár percet vesz igénybe és teljesen ingyenes.

A kiterjesztett garanciáról részletes leírást itt találsz: https://www.manfrotto.com/hu-hu/customer-service/garancia/

Ha nem vagy biztos, hogy az általad vásárolt termék pontosan melyik kategóriába tartozik és mennyi a garancia ideje, akkor az oldalunkon az adott termék adatlapján a "garancia" fül alatt látható, hány évre terjeszthető ki a garancia.

Mi kell a garancia érvényesítéséhez?
Szükségünk lesz a vásárlást igazoló blokkra vagy számlára, de ennek a másolata vagy emailen elküldött változata is elég. 

Van lehetőség garanciaidőn túli szervizelésre is?
A Manfrotto büszke arra, hogy termékeihez nagyon jó alkatrész ellátottságot ad. Egy termék utolsó gyártásától kezdve még 10 évig biztosítja az alkatrészek elérhetőségét, így a legtöbb terméknél tudunk segíteni, ha eltört, elveszett vagy elromlott egy része.  Sokszor azonban még nagyon régi állványok, eszközök esetén is van esély a javításra, így érdeklődjetek nyugodtan régi eszközeitekkel is.

A termékekhez elérhető egy úgynevezett "robbantott rajz", melyen azonosíthatóak, hogy az egyes alkatrészek milyen cikkszámon kaphatóak. Ezeket a robbantott alkatrész rajzokat a láblécben az "alkatrészek" menüpontban találod, ahol cikkszám alapján keresheted ki a rajzokat: https://www.manfrotto.com/hu-hu/customer-service/spare-parts/

Így akár a szerviz segítsége nélkül is meg tudod rendelni az esetleg eltört vagy elhagyott alkatrészt a termékedhez.


Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bennünket, segítünk:
manfrotto@luminis.hu
+36 1 371 1983


Igen Nem