Kategóriák

Manfrotto Gitzo kit Mountaineer,2.széria, 4 szek. karbon+ 3D fluid fej (GK2542-F3W)

Manfrotto Gitzo kit Mountaineer,2.széria, 4 szek. karbon+ 3D fluid fej (GK2542-F3W)
Manfrotto
459 900 Ft
(362 126 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 496
Gyártó: Manfrotto
Garancia: 24 hónap

  • Tökéletesen kiegyensúlyozott, standard magasságú kit 3 dimenziós fejjel
  • Folyadék patronjai sima és zökkenőmentes mozgást biztosítanak
  • Gumírozott Arca-swiss cserelap a fej tartozéka.
  • Carbon eXact csövekkel rendelkező láb
  • Gyors, könnyű beállás a G-lock lábzárnak és lábszög-választónak köszönhetően.

Leírás

Gitzo Mountaineer karbon szálas állvány kit 3 dimenziós Fluid fejjel pontos és sokoldalú eszköz a komponáláshoz. Tökéletes tájfotósok részére, akik pontos mozgást és finomhangolást igénylő kompozíciókat használnak (pl. a horizonthoz), stúdió fotósoknak, akik szeretik a precíz beállításokat és épület fotósoknak, akik szögekkel kísérleteznek különböző kreatív perspektívák elérésére. 

Gitzo 3 dimenziós fluid feje merev és ultra-könnyű magnézium testtel rendelkezik, súlya kevesebb, mint 1 kg, és biztonságosan elbír 13 kg-ot. A szabadalmaztatott behúzható fogantyúk miatt könnyedén magunkkal tudjuk vinni. 

Minden tengelyhez egy külön folyadék patron tartozik, mely biztosítja a sima és zökkenőmentes mozdulatokat. Az ergonomikus fogantyúk pontos és könnyed kompozíciót tesznek lehetővé.

Gyorscserelap tartóval rendelkezik, amellyel a cserelap (7cm-es gumírozott Arca-Swiss kompatibilis cserelap) könnyen kioldható. A cserelap tartó szélessége az oldalsó csavarral állítható, hogy más lapokkal is kompatibilis legyen. A cserelap (és a fényképezőgép) rögzítéséhez csak egy nyomógombra van szükség. Az új, 90 ° -os forgatható cserelap tartó sokoldalúságot tesz lehetővé. Nemcsak a portréról tájra váltás, hanem a fej feletti és alulról történő fotózás is könnyű vele. 

Az elforgatási lehetőségnek köszönhetően a gép nem akad majd bele az olyan állványokba, mint a Systematic, amelyeknek nagyobb a felső öntvénye. 

Az intelligens forgó vízszintező buborék az összes tengely pontos beállítását segíti, mert a vízszintező könnyen a gép helyzetébe forgatható. 

A 3-utas fluid fejet a Gitzo elegáns és tiszta stílusának tiszteletben tartásával tervezték.

A 3 dimenziós fej tökéletes párt alkot a Mountaineer állvánnyal. A Karbon eXact csövek tökéletes merevséget és kép stabilitást adnak, mivel a karbon szálak minden esetben a cső átmérőhöz optimalizáltak.


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem