Kategóriák

Manfrotto Shoulder bag 50

Manfrotto Shoulder bag 50
Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50 Manfrotto Shoulder bag 50
Manfrotto
32 900 Ft
(25 906 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 241
Gyártó: Manfrotto
Garancia: 24 hónap

Leírás

MB MP-SB50BB Manfrotto Shoulder Bag 50 oldaltáska

Az 50-es oldaltáska a legnagyobb professzinális oldaltáska a Manfrotto kínálatában, amelyben elfér 2 kit markolattal, 6-7 optika, 1-2 vaku stb. Extra védelemről a Manfrotto saját szabadalmai: a CPS (Camera Protection System) és a többrétegű anyagszerkezetű Exo-tough gondoskodik.
Az oldaltáska ideális választás a napi városi használathoz - magával viheti a felszerelést, de mégis könnyen mozog vele.
Szofisztikált, stílusos és egyben diszkrét.
Külső méretek: (magasság x hosszúság x szélesség): 33cm x 41 cm x 29 cm
Belső méretek: (magasság x hosszúság x szélesség): 31 cm x 38 cm x 21 cm
Tömeg: 1,8kg


A Manfrotto Professional táskákról:
A Manfrotto Professional táska az új megbízható asszisztense. A Professional táskák a kemény táskák biztonságát nyújtják a puha táskák kényelmével és stílusával kombinálva. A táskákat arra tervezték, hogy a profi fotósok igényeit kielégítse, munkaállomásként szolgáljanak amikor a fotós dolgozik, és közben maximálisan megvédjék az értékeit, a felszerelését.
A táskák designja olyan minimalista és stílusos, ahogy azt a Manfrottotól elvárjuk. A zsebek elhelyezése, a zippzárok, csatok, a méretek a profi fotográfusok igenyihez lettek kialakítva. A kopásálló, karcmentes anyagok a könnyen használható túlméretezett zippzárokkal és a tartós fém rögzítőkkel mind a hosszú távú minőséget szolgálják.

A maximális védelmet biztosító Manfrotto technológiák a Professional táskákban:
Camera Protection System (Kamera Védelmi Rendszer):A fotóstáska közepe a legsérülékenyebb pontja. A Manfrotto CPS
vastag, ütés elnyelő elosztók rendszerét jelenti a táska belsejében, amik kipárnázzák a a gépet a táska szívében.
Exo-Tough Konstrukció (Külső Védelem): A Professional táskák külső felülete kemény, többrétegű konstrukció, ami felfogja az elsődleges éles ütéseket. Elosztja a teljes felületen, így lecsökkenti az erőt, ami elérné a táska közepét.

A Pro-light kollekcióról:
Olyan fotográfusoknak és videósoknak tervezett professzionális táskák, akik külső helyszíneken dolgoznak. Az új Pro Light kollekció extrém könnyű kivitelben készült el, ugyanakkor maximális védelmet biztosít a benne tárolt eszközöknek.
Extrém könnyű: A Pro Light táskák a legújabb innovatív anyagokat használják, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat tervezzék meg, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva, bármi legyen is a feladat.
CPS - Kamera védelmi rendszer: Minden PRO LIGHT táska az innovatív CPS kamera védelmi rendszertől válik extra
biztonságossá, mindennek a védelem áll a középpontjában.

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely
biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia"
A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://
warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.

Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem