Kategóriák

Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő

Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő
-23%
Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő Olympus LS-12 Linearis PCM hangrögzítő
Olympus
Kedvezményes ár!
42 990 Ft
32 990 Ft
(25 976 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 670
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap

Automatikus felvételi szint érzékelés
CD-nél jobb hangminőség
Tuner, metronóm és áthangosítás

Leírás

 


LS-12 lineáris PCM felvevő


Optimalizált felvételek - egyszerűen
A Smart üzemmód automatikusan állítja be az LS-12 optimális felvételi szintjét, a helyiség akusztikájának és a hangforrás elhelyezkedésének figyelembevételével. A Smart mód a módválasztótárcsa segítségével egy mozdulattal kiválasztható, a felvétel gomb megnyomásával pedig az akár legnagyobb hangerővel játszott dal is tökéletesen rögzíthető – a felvételi szint és a megfelelő beállítások pedig automatikusan megadásra kerülnek.

Kristálytiszta hang - színtiszta élvezet
Az LS-12 két nagy érzékenységű, alacsony zajszintű, 90° elrendezésű mikrofonja természetes és gazdag sztereó felvételt tesz lehetővé – így az eredeti hang meglepően valósághű rögzítése válik elérhetővé. A tiszta hangfelvétel akár 130dB mellett is kiváló minőségű, magával ragadó dinamikával, bármiféle torzítás nélkül kerül megörökítésre.

A megfelelő leütés és hangszín - a megfelelő pillanatban
A metronóm használatával az ütem pontosan tartható például gyakorlás, vagy összehangolt felvétel rögzítése közben. Különféle beállítások állnak rendelkezésünkre - például visszaszámlálás funkció, tempó, ritmusminta, hang és hangerő megadása. A kromatikus hangoló funkcióval minden zenei hangolási rendszerhez pontosan állíthatjuk be hangszerünket.

Egy sáv - több előadó
Használjon különféle hangforrásokat - például zenei CD-ket - egyedi, különleges hangulatú felvételek készítéséhez: akár profi zenészekkel is együtt játszhat". Az Overdubbing funkció igen hasznos, ha a meglévő felvételünkhöz szeretnénk például a város zaját, vagy egy madár énekét keverni és ezzel egy új hanganyagot létrehozni."

Minden alapvető funkcióval
Az LS-12 minden eddiginél könnyebbé teszi a dalok rögzítését profi, CD-nél is jobb hangminőség mellett. A csúcsminőségű, irányított mikrofonok remek kiegészítője az intuitív kezelőfelület, a metronóm LED jelzőfény, a csatlakozási lehetőségek széles skálája, stb.

 
A csomag tartalma:
  • 2 darab AA elem
  • USB kábel

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem