Kategóriák

Olympus LS-P4 Videographer Kit incl. Windscreen, Hot Shoe Adapter and 3.5mm Audio Cable

Olympus LS-P4 Videographer Kit incl. Windscreen, Hot Shoe Adapter and 3.5mm Audio Cable
Olympus LS-P4 Videographer Kit incl. Windscreen, Hot Shoe Adapter and 3.5mm Audio Cable Olympus LS-P4 Videographer Kit incl. Windscreen, Hot Shoe Adapter and 3.5mm Audio Cable Olympus LS-P4 Videographer Kit incl. Windscreen, Hot Shoe Adapter and 3.5mm Audio Cable
79 990 Ft
(62 984 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 1 346
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap

FLAC felvétel és lejátszás
Hi-Res 96kHz/24-bit audio
Elképesztően kompakt: könnyű és kisméretű kivitel

Leírás

 


LS-P4 Videographer KIT


Magas szintű hangminőség, kis fájlméret
Az LS-P4 az első lineáris PCM hangrögzítők egyike, amely FLAC formátum felvételére alkalmas. A közel tökéletes 96kHz/24-bit hangrögzítés a CD-minőségnél is jobb - de a fájlméret akár 30%-kal kisebb, mint PCM/WAV formátum használatakor

A te hangrögzítőd, a te igényeid szerint
Az LS-P4 hangrögzítő "Hi-Res" zenelejátszóként is használható FLAC formátumú fájlok meghallgatásához, de WAV és MP3 formátumhoz is. A USER mód ekvalizerének köszönhetően a lejátszás egyéni igényeinkre szabható. A Hi-Res minőségű hanganyagok terjesztésével foglalkozó weboldalakról letöltött dalok hallgatása igazi élvezet!

Természetes hang, finom felvételek
Az LS-P4 az első olyan PCM hangrögzítők egyike, amely fade-in/fade-out funkciót kínál. Ez a funkció a hangrögzítés első másodpercében nulláról fokozatosan a megfelelő szintre emeli a hangerőt, illetve az utolsó másodpercben fokozatosan teljesen lecsökkenti. Ezáltal a hangfelvétel finoman indul és végződik, kiküszöbölve a korábban jellemző nem túl kellemes kattanó hangot

Kreatív felvételkészítés, különleges hangzás
Élvezd az egyszerű overdubbing funkciót LS-P4 hangrögzítőddel. Vedd fel a zenédet úgy, hogy hallgatod az elsőként rögzített hangsávot és közben játszod a másodikat. Például felveheted a dobot, majd azt lejátszva a ritmust és a basszust, végül ráénekelve készítheted el a végleges dalt.

Tökéletes segítőtárs
Vékony és kompakt hangrögzítő, mely mindig nálad lehet: az LS-P4 egy funkciókkal teli, kiváló hangminőség felvételére képes hangrögzítő és zenelejátszó egyben. A kiváló hangminőség és a lehető legegyszerűbb használhatóság ötvözete. Tiszta, dinamikus videó hangok és zene felvételére is optimális választás!

Reflektorfényben: a hang
Adj főszerepet a hangnak és máris kész a kasszasiker. Nézd meg, mit ad a nagyszerű - LS-P4 hangrögzítővel készült - hangfelvétel a videókhoz. Vörös szőnyeget az LS-P4-nek és az OM-D E-M1 Mark II-nek!

A nagyszerű hang akár 51%-ban is hozzájárulhat a videó tökéletességéhez!
Ha egy videós kipróbálja a szuper-kompakt és könnyű LS-P4 hangrögzítőt - szinte már nem is tud élni nélküle! Rögzíts mindent Hi-Res hangminőségben, bárhol és bármikor - akár útközben is!

Kompakt eszköz hatalmas kreatív tudással
A kézbe simuló kis LS-P4 Hi-Res Audio hangrögzítő a kreatív hangfelvételi lehetőségek teljesen új világát tárja elénk. A számtalan kiválóan alkalmazható funkció zene a hangspecialisták füleinek!

Tökéletes az OM-D fényképezőgépekhez
Egy digitális fényképezőgéphez - például egy OM-D-hez - csatlakoztatott LS-P4 hangrögzítő precízebben és tisztábban rögzíti a hangokat filmkészítés közben, mint a fényképezőgépbe épített mikrofon.

 
A csomag tartalma:
  • LS-P4 hangrögzítő
  • Vakupapucs adapter
  • Audiókábel (3,5mm sztereó Jack-Jack összekötő)
  • Szélfogó
  • 1db Ni‑MH akkumulátor
  • Állványadapter 

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem