Kategóriák

Olympus VN-541PC + DNS12 (angol) beszédfelismerő szoftver

Olympus VN-541PC + DNS12 (angol) beszédfelismerő szoftver
Olympus VN-541PC + DNS12 (angol) beszédfelismerő szoftver Olympus VN-541PC + DNS12 (angol) beszédfelismerő szoftver Olympus VN-541PC + DNS12 (angol) beszédfelismerő szoftver
Olympus
22 990 Ft
(18 102 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Egy héten belül
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 474
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: Mono

Minden tanulónak, hallgatónak
Egyérintéses felvétel
Egyszerű, egykezes kezelhetőség

Leírás

 


VN-541PC DNS12 KIT beszédfelismerő szoftverrel (angol)


Bármikor elérhető hangrögzítésre tervezve
Csak csúsztassa el a REC kapcsolót - és a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még kikapcsolt állapotban is. A kapcsoló a hangrögzítő elején található, odafigyelést nem igénylő vezérelhetőséget biztosító kialakítással, így egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem maradhat le.

Optimalizált beállítások az adott hangrögzítés sajátosságaira szabva
Biztosítsa egyszerűen a hangrögzítés tökéletességét a választható - MEMO, TALK, MUSIC, illetve LP ("Long Play") - téma beállítások alkalmazásával. A mentés helyén a témáknak megfelelően külön mappák szerint történik a felvételek rendszerezése, így a keresett felvétel rövidebb idő alatt megtalálható.

Minden hang felvételére tervezve
A zajkioltó funkció hatékonyan csökkenti a rögzíteni nem kívánt zajok - például a légkondícionálók, kivetítők zúgásának - felvételét, így tiszta felvételi hangminőséget biztosít. Ez a funkció különösen hasznos megbeszélések felvételének visszahallgatásakor. Beállítása egyszerűen, a Noise Cancel gomb hosszabb ideig tartó megnyomásával történik, ha a hangrögzítést megállítjuk - illetve, ha felvételt hallgatunk vissza.

Egyszerű csatlakoztathatóság a felvételek mentéséhez
Egyszerűen csatlakoztassa a hangrögzítőt számítógépéhez a micro USB kábel segítségével, így felvételeit a felhasználásnak megfelelő környezetben tudja feldolgozni.

Felhasználóbarát működtetés. Egyszerű, egykezes vezérlés
A VN-541PC hangrögzítő letisztult egyszerűségével tökéletes megoldást nyújt minden diák és digitális hangrögzítőt először használók számára.

 
A csomag tartalma:
  • VN-541PC diktafon
  • DragonNaturallySpeaking hangfelismerő szoftver
  • Támogatott nyelvek: DE, EN, FR, NL, IT, ES
  • 2 db AAA elem
  • USB kábel
  • Használati útmutató

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem