Kategóriák

PROFOTO B2 250 AirTTL location kit

PROFOTO B2 250 AirTTL location kit
PROFOTO B2 250 AirTTL location kit PROFOTO B2 250 AirTTL location kit PROFOTO B2 250 AirTTL location kit
Profoto
844 900 Ft
(665 276 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 992
Gyártó: Profoto
Garancia: 24 hónap

Villanási idő Normál módban (T0.5): 1/9300 s (1WS) - 1/1000 s (250Ws) Kimerevített módban (T0.5): 1 / 15.000 s (1WS) - 1/1000 s
Garancia 24 hónap saját
Vaku ereje 250 W
Vaku teljesítménye 250 W
Újratöltési idő 0.03 s
Vaku erő állítás 1/10

Leírás

B2 Location Kit


A B2 Location Kit a kamerán kívül szinte mindent tartalmaz, amire egy kültéri fotózáshoz szükség lehet. Már csak egy kioldót kell beszerezni és máris formálható a fény.
A kit tartalmaz egy gyors és erőteljes B2 akkumulátort és két kicsi, könnyű B2 vakufejet. Szintén a csomag része egy plusz akkumulátor, töltő, illetve egy kézitáska.
A teljes felszerelés egy elegáns válltáskában kap helyet, melyet bárhová elvihet és úgy világíthat vele, ahogyan csak szeretne.

TTL

A B2 teljes körű TTL támogatással garantálja a Canon és Nikon fényképezőgépeken a pontos expozíciót. Canon felhasználok az Air Remote TTL-C, Nikon felhasználók pedig az Air Remote TTL-N kioldó egységet kell csak felcsatlakoztatniuk a fényképezőgépükre és máris dolgozhatnak. A B2 automatikusan beállítja a fénykibocsátást, hogy az a tökéletes expozíciót örökítse meg. 

Ez olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik!

 

Hordozhatóság

A B2 célja, hogy segítsen azokban az esetekben, amikor például külső helyszínen nagy erejű vakut kell használnunk. Sokszor ez a feladat több asszisztens igényel, mint vakut. A B2 méreténél és súlyánál fogva akár egész nap hordozható, hiszen az akkumulátora nem nagyobb, mint egy átlagos válltáska. Meg fog lepődni, hogy milyen könnyű! Bárhová elvihető verejtékezés nélkül ezenfelül állványra is feltehetjük. Azt hogy hogyan és hol használják, az már csak a fotóson múlik.

 

Fényformálók

A B2 beépített reflektora egy széles szögben terjedő fényt hoz létre, ami akár elég is a tökéletes világításokhoz. De ez még csak a kezdet. Az igazi varázslat akkor történik, ha egy fényformálót felteszünk. Nagy választékban lehet a kompakt és hordozható OCF fényformálók közül választani, mint például softboxok, méhsejtrácsok. Ezen kívül a teljes Profoto család fényformálóikkal is dolgozhatunk.

HSS

Soha nem tudhatjuk, hogy mikor történik a tökéletes pillanat az objektív előtt. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy mindig készen állunk, ezért fontos a sebesség. A B2 gyors és könnyen lépést tart a fényképezőgéppel. A villanási sebessége 20 villanás másodpercenként, amit még növel az, hogy a villanás hossza akár 1/8000s is lehet, hogy biztosan kimerevítsük a pillanatot. A B2-es nagysebességű vakuszinkront (HSS) funkciót már a gyárban megkapta nekünk csak a gomb megnyomásával kell foglalkozzunk.


A részletes felszerelés:

1 x B2 250 AirTTL (gyors, nagy teljesítményű és könnyen használható akkumulátor. Elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy akár az övedre csatolva vagy a válladon is hordozható legyen.)

2 x B2 Head (kicsi és könnyű, tripodon, vagy akár monopodon is használható.)

2 x Li-Ion akkumulátor (Ez az erős és cserélhető akkumulátor 220-50,000 villanásra képes egy feltöltéssel a vaku fényerejétől függően.)

1 x kézitáska (Egy praktikus kis táska, amelybe a B2 akkumulátort helyezheted. Akár az öveden, válladon is hordhatod.)

1 x B2 táska (Kiváló minőségű, egyedi táska, állítható rekeszekkel. A teljes felszerelés, plusz a személyes tárgyaid is elférnek benne. A külső pántoknak köszönhetően állványokat és fényformálókat is tudsz rá rögzíteni.)

1 x akkumulátor töltő, 2.8 A (Egy óra alatt teljes feltöltést biztosít.)

 
"Legjobb Professzionális vakurendszer " 2015 
A Technical Image Press Association (TIPA)


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem