Kategóriák

Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L)

Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L)
-15%
Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L) Manfrotto PL Flexloader hátizsák L (MB PL2-BP-FX-L)
Manfrotto
Kedvezményes ár!
137 900 Ft
117 900 Ft
(92 835 Ft +27% ÁFA)
Érvényes: 2024-07-01 00:00:00-ig
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 615
Gyártó: Manfrotto
Gyártói cikkszám: MB PL2-BP-FX-L
Garancia: 24 hónap
Kategória: Hátizsák

Pro-Light

  • Bővíthető hátsó párnázott zseb MILC 3 tengelyes gimbalhoz
  • Állítható törzs magasságú hevederrendszer + elforgatható deréköv
  • Az új M-Guard ™ a legmagasabb fokozatú védelmet nyújtja
  • Eldugható pánt rendszer több profi állvány rögzítéséhez
  • SAS-TEC alap megerősítéssel az extra ütésvédelem érdekében

Leírás

PRO Light Flexloader L egy hátizsák, amely szó szerint megnagyobbodik ha szükséged van rá. A teljesen párnázott kamera tartó részhez elölről férhetünk hozzá. Ez a belső tér teljesen személyre szabható az elválasztók átrendezésével. Rendelkezik zsebekkel a kiegészítők és állvány csatlakozási ponttal a tripodok számára. A táskába pro DSLR -eket vagy MILC-eket tehetünk portré markolattal együtt, több objektívvel, összecsukható drónokkal stb. A hátsó zseb bővíthető, amelybe gimbalt, kiegészítőket tehetünk. Ez a rekesz teljesen el van választva a fő kamera tartótól, így úgy nyerhetünk vele extra teret a táskában, hogy nem vesz el helyet a fő kamera résztól.

15”-es laptop tartó része „reptér barát”, egyszerűen elővehető a laptop az ellenőrzőpontokon. Ezt a hátizsákot azzal a céllal tervezték, hogy megvédje az értékes professzionális eszközöket és hosszú távon is kényelmes viselet legyen. A pánt és heveder rendszer nemcsak egyenletesen osztja el a súlyt a vállaktól a derékig és a csípőig, hanem remek szellőzést biztosít az EVA hálós panellel.

3 fokozatban állítható törzs hossz , a mellkasi pántok, a vállpántok és a deréköv állítható hosszúságúak, így saját testünkhöz alakíthatjuk a pántrendszert, hogy biztosan a legkényelmesebb legyen.

A PRO Light Flexloader vízlepergető RipStop nylon/poliészter anyagból készült, megerősítő szálakkal , így könnyű, erős táskát kapunk. A kihúzható állványpánttal tripodot, monopodot vagy slidert vihetünk magunkkal. A Duraflex hardver, az YKK cipzárak, a hipalon megerősítés, a szegések és cipzárak egyszerre rendkívül könnyűvé és elég erősé teszik táskát , hogy ellenálljon a legintenzívebb használatnak is. A DuoFace nap- és esővédővel extra védelmet kapunk az nedves idő és a tűző nap ellen is, így a felszerelés egész nap hűvös és száraz marad. ''''A Manfrotto PRO Light Flexloader L hátizsák egy professzionális fotós táska, arra terveztek, hogy maximális védelmet adjon a felszerelésnek, extra gyorsan használható legyen és passzoljon a fotósok és filmesek elvárásaihoz.

A PRO Light hátizsákok Backloader hátizsákok a vadonatúj M-Guard ™ védelmi rendszerrel rendelkeznek, amely hosszas tervezés és laboratóriumi tesztelések eredményeként született meg, hogy garantálják a legmagasabb szintű védelmet és ütésállóságot. Az M-Guard ™ elválasztók nagy sűrűségű EVA hab ból készülnek, amelyek kivételes ütéscsillapítást biztosítanak, miközben szuper karcsú profiljuk kevés helyet foglal . Ezenkívül a SAS-TEC, viszkoelasztikus memóriahab további ütésállóságot és szerkezeti megerősítést ad a hátizsák aljának. A fő rekeszen a cipzárak TSA lakat segítségével lezárhatóakA PRO Light Backloader biztonságos hátsó hozzáférést biztosít a kamera hátsó párnázott kamera tartó részéhez.. A Backloader M 2-3 full frame-s MILC kamerához és több objektívhez ideális (portré markolat nélkül). A mozgatható belső panelnek köszönhetően személyre szabható az elrendezés. A felső részben 30%-ot szánhatunk a személyes dolgainknak, melyet felülről gyorsan elérhetünk és az alsó 70%ban tarthatjuk a felszerelést, amihez hátulról férhetünk hozzá.
Ha viszont jobban kézre esik a felső részben is elhelyezhetjük a leggyakrabban használt fényképezőgépeket vagy objektíveket. Elöl egy több részből álló zseb található tartozékok, kis kiegészítők és személyes tárgyak számára, valamint egy laptop rész, amelyben 15 '''' laptop helyezhető el. A Backloader kétoldali állványcsatlakozóval rendelkezik utazó méretű állványokhoz, állítható mellkasi pánttal a kényelmes hordozáshoz, valamint DuoFace nap- és esővédővel, amely taszítja a nedvességet és visszaveri a napfényt, hogy az eszköz hűvös és száraz maradjon.
.

A hátizsák vízlepergető RipStop nylon/poliészter anyagból készült, megerősítő varrásokkal A Duraflex® hardver, az YKK® cipzárak, a hipalon megerősítés, a szegélyek és a húzókák rendkívül könnyűvé teszik a csomagot, és elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a legintenzívebb használatnak is, így biztosítva a nagy mennyiségű felszerelés hosszú távú védelmét. A PRO Light Backloader biztonságos hátsó hozzáféréssel rendelkezik a teljesen párnázott kameratartó rekeszbe személyre szabható belső terekkel . A teljes felvételi élmény érdekében a Backloader M 2-3 teljes képkockás DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgépet tárol portréfogással a fő rekeszben és több objektívvel.
Alternatív megoldásként a belső szervezeti elrendezést is testre lehet szabni, hogy megfeleljen a különböző tárolási igényeknek, köszönhetően a mozgatható belső panelnek, amely további kétféle módon oszthatja fel a belső teret : a felső rekesz a 20 % személyes tárgyakhoz, és könnyen hozzáférhető a gyors felső nyíláson keresztül, a másik 80% pedig 80% személyes tárgy és 20% kamerafelszerelés felszereléséhez vagy cserélhető hordozásához.
felső hozzáférési pont alternatívaként szolgál a leggyakrabban használt fényképezőgépek vagy objektívek eléréséhez. Elöl egy több részből álló rekesz, mind a belső, mind a külső tartozékok kis kiegészítők és személyes tárgyak számára, valamint egy laptop rész, amelyben 15 '''' laptop van. A Backloader kétoldalas állványcsatlakozót tartalmaz az utazó méretű állványokhoz, állítható mellkasi pántot a jobb hordozáshoz, valamint DuoFace nap- és esővédőt, amely taszítja a nedvességet és visszaveri a napfényt, hogy a fogaskerék hűvös és száraz legyen napig.

A hátizsák vízlepergető RipStop nylon/pro A Manfrotto PRO Light Multiloader fotós hátizsák egy professzionális fotós táska, arra terveztek, hogy maximális védelmet adjon a felszerelésnek, extra gyorsan használható legyen és passzoljon a fotósok és filmesek elvárásaihoz.

A PRO Light Multiloader hátizsákok a vadonatúj M-Guard ™ védelmi rendszerrel rendelkeznek, amely hosszas tervezés és laboratóriumi tesztelések eredményeként született meg, hogy garantálják a legmagasabb szintű védelmet és ütésállóságot. Az M-Guard ™ elválasztók nagy sűrűségű EVA hab ból készülnek, amelyek kivételes ütéscsillapítást biztosítanak, miközben szuper karcsú profiljuk kevés helyet foglal . Ezenkívül a SAS-TEC, viszkoelasztikus memóriahab további ütésállóságot és szerkezeti megerősítést ad a hátizsák aljának. A fő rekeszen a cipzárak TSA lakat segítségével lezárhatóak

A PRO Light Multiloader hátzsákban 4 féle ponton férhetünk hozzá az eszközökhöz. Táska fő része, a párnázott kamera rekeszhez elölről nyílik hozzá. A két oldalsó hozzáférési ponttal gyorsan elérhetjük a legfontosabb használt kamerát vagy objektíveket, a felső hozzáféréssel pedig a leggyakrabban használt eszközöket.

A Multiloader hátizsák teljesen moduláris táska, 3 különböző hordozási mód közül választhatunk. A vállpántok és hevederek kombinálásával hordhatjuk hátizsákként, így a leg kényelmesebb a viselése hosszabb távon. Használthatjuk sling táskaként, ha gyorsan kell elővennünk a felszerelést vagy Duffle bag ként is.
Az oldalsó rögzítéssel teljes méretű állványt vehetünk magunkkal (pl 055 állványt). Az első rögzítés kettő osztható. Itt egy monopodot vagy egy kis állvány rögzíthetünk. Checkpoint-barát, könnyen kivehető 15” laptop rekesze kényelmessé teszi az utazást, állítható törzs magassága, mellkasi pántjai és deréköve egyenletes terhelés eloszlást biztosít.

A hátizsákot elsődlegesen arra tervezték, hogy megvédje a felszerelést és rendkívül kényelmes legyen hordozni. A pánt rendszer egyenletesen eloszlatja a súlyt a vállaktól a derékig és a csípőig a szellőzésről pedig az EVA hálós panel gondoskodik. A hátizsák víz-lepergető RipStop nylon/poliészter anyagból készült, megerősítő varrásokkal A Duraflex® hardver, az YKK® cipzárak, a hipalon megerősítés, a szegélyek és a húzókák rendkívül könnyűvé teszik a csomagot, és elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a legintenzívebb használatnak is, így biztosítva a nagy mennyiségű felszerelés hosszú távú védelmét. DuoFace nap-/esővédővel is rendelkezik, amely extra védelmet nyújt esős időben és visszaveri a napfényt is, így a felszerelés hűvös és száraz marad egész nap.

 

Technikai Specifikációk

Súly 3 kg
Minimum Súly 3 kg
Fő Belső Rekesz Szélesség 26 x 15 x 47 cm
Kamera Betét Szélesség 26 x 15 x 47 cm
Külső Szélesség 36 x 35 x 56 cm
Szín Fekete
Volume 26.5 L
Állvány Csatlakozó Igen
Laptop Rekesz Szélesség 27 x 2.5 x 46 cm
Anyaga nylon, műszálas szövet
Objektívek Száma 8
Felszerelés Típusa DSLR, DSLR with grip, állvány, Foldable drone, Mirrorless with grip, Modular Camcorder, DSLR/mirrorless handheld gimbal
Táska Típusa Backpack 
Vízlepergető Igen


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem