Kategóriák

Olympus CBG-12 fotós hátizsák

Olympus CBG-12 fotós hátizsák
-40%
Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák Olympus CBG-12 fotós hátizsák
Olympus
Kedvezményes ár!
139 990 Ft
83 994 Ft
(66 137 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Raktáron
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 4 469
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V613015BW000
Garancia: 24 hónap
Kategória: Hátizsák

Kiváló tárolókapacitás
Teljes körű védelem
Testreszabhatóságának köszönhetően könnyen az igényekhez igazítható

LeírásCBG-12 rendszer fényképezőgép hátizsák (fekete)


Természetfotózni szeretne, vagy csak egy táskára vágyik, amelyben biztonságban tudhatja a teljes felszerelést, és ha kell, gyorsan elő is veheti azokat? Akkor Önnek az Olympus CBG‑12 fotós hátizsákra van szüksége! A táska az OM‑D sorozatnál megszokott kiváló minőségben, prémium anyagok felhasználásával, strapabíró kivitelben készül.
A gyártást alapos tervezés előzte meg, hogy még hosszú ideig hordva se legyen megterhelő viselet. A vastagon párnázott váll‑ és derékpánt a használó méreteitől függően állítható, a mellpánt pedig pontosan a helyén tartja a teherviselő pántokat, ezáltal kényelmes viseletet biztosít. A derékpánt hálós zsebében egy okostelefon is bőven elfér.
Az OLYMPUS CBG‑12 egy valóban többfunkciós fotós hátizsák, amelyben elég hely áll rendelkezésre minden tartozék egyéni elrendezés szerint kialakított rekeszekben történő tárolásához. A táskán több cipzáras zseb is helyet kapott, a tartozékokat pedig hevederek tartják biztosan. Van hely két, HLD‑9 akkumulátorral felszerelt E‑M1 Mark II fényképezőgépnek, illetve M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm 1:2.8 PRO objektívnek ‑ melyeknek az extra párnázott belső elválasztók hatékony védelmet nyújtanak. Az oldalsó zsebben tartott fényképezőgép gyorsan elővehető, a táskát nem kell levenni, így biztosan nem mulaszt el egyetlen jó képet sem. A táskán 3 heveder biztosítja háromlábú állvány szállítását is. A két külső zsebben további tárgyak, például vizes palack, esernyő vagy egy kisebb, vízálló távcső is elfér. Tabletjét is magával szeretné vinni? Semmi akadálya. A táska belsejében lévő, A4‑es méretű zsebben az is könnyedén elfér.
A kényelmet tovább fokozza, hogy a táskához 2 esővédő takaró is jár. Az egyik a földre tett táskát óvja a szennyeződésektől, a másik pedig az esőtől védi azt. Ha a táskában nem lenne elég hely, a derékpántra további kisebb táskák helyezhetők, pl: CS‑42SF, CS‑44SF, illetve CBG‑10.Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem