Kategóriák

Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition

Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition
Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition Olympus RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition
Olympus
105 990 Ft
(83 457 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 502
Gyártó: Olympus
Gyártói cikkszám: V741003BE000
Garancia: 36 hónap
Kategória: Mikrofon

  • Intelligens kétmikrofonos rendszer
  • Zajos környezetre optimalizálva
  • Plug&Play HID-billentyűzet móddal

Leírás

Csatolmányok


 

RecMic II - RM-4015P (Trackball + 8GB Memory) System Edition


FEDEZZE FEL A BESZÉDFELISMERŐ RENDSZEREK ÚJ DIMENZIÓIT!
A RecMic II sorozat tervezésének fő irányvonala a szakemberek által támasztott követelmények és igények magas szintű kiszolgálása az ideális használhatóság és a beszéd szöveggé formálásának megoldásai tekintetében. Az új sorozat négy hangrögzítője az innovatív zajkioltó technológia előnyeit kínálja - az intelligens kétmikrofonos rendszer által nyújtott sokoldalú irányíthatóság és zajszűrés mellett. Mindegyik modell rendkívül finom felületkezelést és halk gombokat kapott az érintésből eredő zajok kiküszöbölése érdekében. Az antimikrobiális felületek a magas szintű higiéniai követelményeknek felelnek meg - ami különösen fontos az egészségügyi és gyógyászati alkalmazás esetén.

Csendes környezet
A bármilyen környezetben elérhető, pontos felvételi minőséget keresi? Nem szeretné, hogy a felvételt bármi megzavarná? Szereti kötöttségek nélkül kiválasztani a hangrögzítés helyét - és közben szereti a friss levegőt nyitott ablak mellett? De mindig ott van a nem várt hangok kockázata...

Zajos környezet
A RecMic II minimalizálja a váratlan hangok kockázatát. A felvételek minőségét így jóval kevésbé befolyásolja a háttérzaj!

Beam Forming technológia
A RecMic II sorozat innovatív, intelligens kétmikrofonos rendszerének köszönhetően a háttérzaj aktívan elkülönül, így a rendszer figyelmen kívül hagyhatja - ezzel a beszédfelismerés figyelemre méltó pontossága érhető el.

Irányított felvétel kikapcsolva (Directionality OFF)
A pontos beszédfelismerés egyik alapkövetelménye a mikrofon pontos irányítása. Ha kikapcsoljuk a Directionality funkciót, a háttérzaj rögzítésre kerül.

Irányított felvétel bekapcsolva (Directionality ON)
A RecMic II rendszer két többirányú mikrofonja által a felvétel pontosan a beszélőre irányítható. A környező hangok ekkor nagymértékben figyelmen kívül maradnak.

Zajkioltó funkció felvétel közben
A fejlett zajkioltó funkció azonosítja a beszédhangot és úgy rögzíti azt, ahogy van. Az ugyanakkor érkező, zajként értelmezhető, alacsony frekvenciájú hangok a beszédhangtól elkülönülnek és kioltásra kerülnek. Bárhol és bármikor!
A zajkioltó funkció és a felvétel irányíthatóság az RCT (RecMic Configuration Tool) alkalmazás segítségével konfigurálható - illetve gombkombinációk segítségével szoftver nélkül is (a használati útmutatóban leírtak szerint).

 
A csomag tartalma:
  • RM‑4015P
  • Mikrofonállvány
  • Gyors használatbavételi útmutató (EN/CZ/DK/DE/ES/FI/FR/IT/LIT/NL/PL/RUSV)
  • OLYMPUS RecMic Configuration Tool (RCT) (weboldalról letölthető)


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem