Kategóriák

Olympus STF-8 makró vaku

Olympus STF-8 makró vaku
Olympus STF-8 makró vaku Olympus STF-8 makró vaku
179 990 Ft
(141 724 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
4-8 hét
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 322
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Kategória: Vaku és tartozék

A világ legelső*, az időjárásnak ellenálló makróvakuja
A Focus Stacking és Focus Bracketing funkciókkal kompatibilis
Por-, csepp- és fagyálló

*2016 szeptemberi adatok alapján, az Olympus kutatásai szerint.

Leírás

 


STF-8 makró vaku


Az Olympus örömmel mutatja be a világ első olyan makróvakuját, amely csepp‑, por és fagyálló (–10 °C) kivitelben, ugyanakkor könnyű és kompakt kialakításban készül, ezáltal bárhol megbízhatóan és egyszerűen használható, legyen szó esőerdőről vagy akár sivatagról.
Az STF‑8 Focus Stacking és Focus Bracketing funkcióval rendelkező gépekkel is együtt alkalmazható. Ez a funkció rendkívül hasznos növények és rovarok fotózásakor, valamint professzionális stúdiófelvételek készítésekor.
A csatlakozógyűrű a következő tartozékokkal használható: M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro és M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO.
A szimpla vagy dupla fejek teljesítményének szabályozásával ez a kompakt makró vaku kifejezetten sokoldalú és kreatív megvilágítási lehetőségeket biztosít. Két ikervaku együttes használatakor a kulcsszám 8,5 ‑ ha csak az egyik vakut használja, a kulcsszám 6. A precíziós vezérlést lehetővé tevő TTL Auto Sync üzemmódban a vakut manuális módban 1/3 lépésenként állíthatja be a fényképezőgépen, a vaku vezérlőtárcsájával pedig 1 lépésenként végezheti el ugyanezt a beállítást. A fő vaku központi vakuként használva alkalmas több vaku vezérlésére is.


 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem