Kategóriák

OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO

OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO
OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO
OM System
279 990 Ft
(220 465 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 3 008
Gyártó: OM System
Gyártói cikkszám: V335050BW000
Garancia: 36 hónap
Kategória: M.Zuiko Pro

Gyújtótávolság: 20mm
Fényerő: F/1,4
Közelpont: 0,25m
Látószög: 57°
Szűrő méret: 58mm
Tömeg: 247g

Leírás

Csatolmányok


 

OM System M.Zuiko Digital ED 20mm 1:1.4 PRO


Hordozható és kalandra kész
Az F1,4 fényerejű PRO objektív tökéletes egyensúlyt teremt a nagy felbontású és a lágy, „feathered” bokeh képek között. Ezzel a kompakt és könnyű, elsőosztályú objektívvel a többnapos fotózások is élvezetessé válnak, legyen szó akár, táj-, természet- vagy utazási képekről. Az időjárásállóságot az IPX1 biztosítja, így gondtalanul fotózhatunk bármilyen körülmények között.

Professzionális teljesítmény
20mm F1,4 objektívünk a fix PRO objektívcsalád tagja, mely kiemelkedő optikai teljesítményt, időjárásálló kialakítást és világszínvonalat jelentő képminőséget kínál - ráadásul mindezt egy igazán kompakt kivitelben. Ha beleláthatnánk a belsejébe, teljesítményre tervezett és optimálisan csoportosított, csúcsminőségű, precíziós vágással kialakított lencséket láthatnánk, melyeket kiemelkedő felbontású felvételek készítésére terveztünk, lenyűgöző élességgel.

Időjárásálló kialakítás
Teljes nyugalomban és teljes magabiztossággal készíthetsz felvételeket szinte bármilyen időjárás esetén - akár védőfelszerelés nélkül is. Ez az IPX1 szabványnak megfelelő objektív cseppálló, porálló és -10°C hőmérsékletig fagyálló. Mindez pedig a hermetikus zárást biztosító tömítések gondosan tervezett rendszerének köszönhető, mely kizárja a nedvességet, a hideget és a port. Összpontosíts a fotózásra az időjárás helyett!

Kompakt és könnyű
A kifejezetten hordozhatóságra optimalizált fényképezőgéprendszerünk tagjaként ez az objektív ideális akár több órányi fotózásra is. Mivel mindössze 247g tömegű és 6,2cm hosszú, így szinte bárhová magunkkal vihetjük. Kiválóan alkalmazható természet és tájkép témájú felvételekhez, melyek készítéséhez hosszú utat kell megtenni - és nem szeretnéd ezt nehéz felszereléssel megjárni.

Légy közelebb!
Nem csak tájképek és természetfotók készíthetők vele. A 0,11x (35mm ekvivalens érték: 0,22) nagyítással drámai közelképek örökíthetők meg, finom feathered bokeh-hatás mellett. Ezzel a kreativitás teljesen új útjai fedezhetők fel a kisebb témák újszerű megközelítésű megörökítéséhez.

Fluorin bevonat
A fotózás kellős közepén vagy, de meg kell állnod és meg kell tisztítanod az objektíved frontlencséjét… A fluorin bevonat azonban szükségtelenné teszi ezt a mozdulatsort! A por, eső, hó egy fújással, vagy törléssel eltávolítható - csíkozás nélkül!

Kiegyensúlyozott perspektíva
A 20mm F1,4 PRO széleskörű fotós felhasználási lehetőségeket biztosít. Élvezd az egyensúlyt a különleges 20mm (35mm ekvivalens érték: 40mm) gyújtótávolság és a feathered bokeh hatás nyújtotta kreativitás között! Rengeteg módja lesz a világ megörökítésének új, izgalmas és érdekes módszerekkel.

Dacolj a pillanattal, az OM SYSTEM segítségével!
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az alkotók számára kompakt méretű és megbízható képalkotó rendszert kínálunk. Örömmel jelentjük be, hogy egy izgalmas, új, de mégis ismerősen csengő márkanevet vezetünk be: ez az OM SYSTEM! Az OM SYSTEM márkanév alapértékeinek megfelelően tiszteletben tartjuk örökségünket, ugyanakkor továbbfejlesztjük képalkotó technológiáinkat, kiemelten támogatva a különleges felvételek készítéséhez szükséges fotós feladatokat.

 
A csomag tartalma:
  • LH-61G napellenző
  • LC-58F objektívvédő
  • LR-2 hátsó objektívvédő sapka
  • Védőhuzat
  • Használati útmutató


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem