Kategóriák

OM System Olympus Everyday fotós hátizsák

OM System Olympus Everyday fotós hátizsák
OM System Olympus Everyday fotós hátizsák OM System Olympus Everyday fotós hátizsák
OM System
39 990 Ft
(31 488 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 398
Gyártó: OM System
Gyártói cikkszám: E0410948
Garancia: 24 hónap
Kategória: Váll/oldaltáska

Rendkívül kényelmes viselést biztosító kialakítás
Gyorsan elérhető tárolórekeszek
Óriási tárolókapacitás

Leírás


OM System Everyday fotós hátizsák


Az Olympus Everyday fotós hátizsák egy rendkívül sokoldalú mindenes fotóstáska a városba, a természet felfedezéséhez és általános mindennapi használatra tervezve. Tökéletesen illik a kisméretű és könnyű OM-D fényképezőgép-rendszerhez, illetve remekül használható túrákhoz minden fotós számára.
Az Olympus Everyday fotós hátizsák alapvető jellemzője az alsó részben található, kivehető fő fényképezőgép-tárolórekesz, mely állítható tépőzáras határolók segítségével kínál saját igényeinkre szabható helyet egy kompakt rendszerfényképezőgép-váz és minimum öt objektív részére. A felső részben ugyancsak nagy tárolókapacitás áll rendelkezésünkre a felszerelés további részeihez és más, személyes tárgyak elhelyezésére. Mivel nincsen bevarrva, a fényképezőgép-tárolórekesz egyszerűen kivehető - így a hátizsák teljes tárolókapacitása más tárgyak hordozására is használható. A sokoldalú hátizsák belső részén cipzáras, gondosan párnázott rekeszt találunk laptopunk számára, valamint - kívül - flexibilis zsebeket, melyek elég nagyok akár vizespalackok számára is. A mindkét oldalon megtalálható állítható pántok segítségével állványt is a hátizsákhoz rögzíthetünk. Rolltop jellegű kialakítás és cipzáras elülső takaróelem biztosítja a hátizsák tartalmának gyors elérhetőségét. Emellett a cipzáras takaróelem belső részén zsebeket találunk például memóriakártyák, igazolványok és más kiegészítők számára. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a zsebek tartalma nem eshet ki azok nyitásakor.
Az állítható csípő-, illetve mellpánt, valamint a gondosan párnázott vállpántok különösen kényelmes hordhatóságot garantálnak. A fekete vízlepergető anyagból készült, alján megerősített, szennyeződésmentes rátéttel elátott, valamint kék színű béléssel megalkotott Olympus Everyday fotós hátizsák ideális tárolási lehetőséget jelent fotós túrákhoz, kiránduláshoz és a mindennapokban is.

Méret:
  • Szélesség: 300mm
  • Magasság 560mm
  • Mélység: 130mm
  • Tömeg :1010 g

 
 

 

 


Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem