Kategóriák

Rode Wireless GO II adó egység (WIGO II TX)

Rode Wireless GO II adó egység (WIGO II TX)
Rode
53 900 Ft
(42 441 Ft +27% ÁFA)
Kosárba
db
Rendelésre
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 170
Gyártó: Rode
Gyártói cikkszám: WIGO II TX
Garancia: 12 hónap

 • Sokoldalú vezeték nélküli adó 
 • Series IV. 2.4 GHz-es digitális jelátvitel, 128 bites kódolással 
 • Kiváló minőségű beépített, gömbi karakterisztikájú mikrofon 
 • Beépített audió rögzítő - több mint 40 órányi felvételre elegendő belső tárhely
 • 3.5mm TRS kis jack analóg bemenet csíptetős és videómikrofonok  csatlakoztatásához 
 • Beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor - akár 7 óra üzemidő  
 • 200m jelátviteli hatótávolság (ideális terepviszonyok között)
 • Működéséhez RØDE series IV sorozatú vevőegység szükséges (Wireless GO II RX, Wireless Me RX, RØDECaster Pro II vagy RØDECaster Duo). 

Leírás

A doboz tartalma:

 • 1 x Wireless GO II TX adó 
 • 2 x szőrös szélfogó
 • 1 x SC22 30cm USB-C - USB-C összekötő kábel

 

 

BŐVÍTSD A LEHETŐSGEIDET VEZETÉK NÉLKÜL

A Wireless GO II TX egy rendkívül sokoldalú és ultrakompakt vezeték nélküli mikrofonadó, amely tökéletes interjúk, filmek és sok egyéb típusú tartalom készítéséhez. Egyszerűen csíptesd az előadóra vagy az interjú alanyra, és rögzítsd hangját a kiváló minőségű beépített mikrofonnal, vagy erősítsd övre vagy mikrofonrúdra, és csatlakoztass egy külső csíptetős mikrofont a 3,5mm TRS kis jack mikrofon bemenetre. Több mint 40 órányi felvételt rögzíthetsz az adó beépített tárhelyére, miközben továbbíthatod is a hangot a RØDE csúcstechnológiás series IV 2,4GHz-es vezeték nélküli átviteli technológiájának segítségével, akár 200 méteres távolságba.

A Wireless GO II TX adó működéséhez RØDE series IV RX vevő egység szükséges, ami található például a Wireless GO II RX, Wireless ME RX, RØDECaster Pro II, RØDECaster Duo vagy Streamer X termékekben.

 
                        
 
 
PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG
 
A Wireless GO II TX adó tökéletesen alkalmas filmkészítéshez, interjúkhoz, prezentációkhoz és számos olyan tartalomkészítési helyzetben, amikor kristálytiszta hang rögzítésére van szükség vezeték nélkül. Broadcast minőségű beépített mikrofonnal rendelkezik, de található rajta egy 3,5mm TRS kis jack bemenet is csíptetős, videó vagy más külső mikrofonok csatlakoztatásához. Továbbá elegendő beépített tárhellyel rendelkezik több mint 40 órányi hanganyag rögzítéséhez digitálisan, aminek köszönhetően felvételeid mindig biztonságban és épségben lesznek.
 
 
 
 

A WIRELESS GO II RENDSZER

A Wireless GO II TX adó nagyszerű kiegészítője a RØDE series IV vezeték nélküli rendszernek, bővíteni tudod vele a Wireless GO II vagy Wireless ME mikrofonrendszereket, vagy vezeték nélkül csatlakozhatsz a RØDECaster Pro II vagy a RØDECaster Duo produkciós keverők, illetve a Streamer X AV capture interfész beépített vevőjéhez.

 

Érdekel

Küldés Kilépés
Igen Nem